úterý 15. září 2020

Výsuvná tyč na ramínka

Nabízíme šatní tyče na ramínka , klasická pevná šatní tyč , výsuvná nebo sklopná tyč na ramínka. Ramena se vysouvají směrem do dveří (k Vám). Výsuvný držák na vázanky, výsuvná držák na kalhoty a ramínka , police na boty – výsuvné i pevné, držák na příslušenství od nábytek inez - nábytek s dopravou zdarma Vyberte si ze širokého sortimentu sedacích souprav, pohovek, obývacích stěn, postelí, ložnic, kuchyní, jídelních stolů a židlí, nábytku do dětských pokojů ale i vybavení kanceláří.


Výsuvná šatní tyč na ramínka pro skříň šíře 800mm. Vestavěné skříně navržené přesně na míru do podoby konkrétních prostoru jsou samozřejmě.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Spínání je velmi pohodlné díky integrovanému senzoru pohybu. Osvětlenou tyč na ramínka DressLight lze libovolně krátit pilkou na kov, aby rozměrově přesně pasovala do vaší skříně.


Oblečení na ní můžete věšet čelem k vám. Vybavení skříně je výsuvná tyč na ramínka.

Skříní můžete podle Vaší fantazie vybavit obývací pokoj, ložnici, studentský pokoj, nebo pracovnu. Je dodávána v demontu a součástí je montážní plánek včetně všech potřebných spojovacích materiálů. Cena produktu bez dopravy Na dotaz. Servisní centrum karavanů. Ta je původně upevněná na stálo, nicméně disponuje výsuvem směrem ven.


Stojan na šaty - zvaný také němý sluha. Elegantní provedení v nerezové oceli s jednodouchou údržbou. Trpělivě bude hýčkat vaše oblečení do doby, než jej opět budete oblékat. Boční háčky po stranách jsou vhodné na pásky.


Vnitřek skříně tvoří police a tyče na ramínka. Tyče se prodávají kulaté nebo oválné. Tomu odpovídají i koncové objímky, které musíme připevnit na bok skříně. Hledáte tyč na ramínka ? Na pro vás máme širokou nabídku výrobků včetně recenzí.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Ke každé vestavěné skříni patří šatní tyč. Je důležité počítat s tím, že optimální prostor pro šatní tyč , respektive pro ramínka s oblečením, je 5mm. Skříň GAVERA je centrální úložný prostor funkční předsíně.


K praktickému využití nabízí pět nastavitelných polic a jednu výsuvnou tyč na ramínka , vše ukryto za dvojicí bílých dveří ve vysokém lesku. Výhoda takovéhoto výsuvného věšáku na ramínka je snadná manipulovatelnost a přehledné ukládání oděvů. Spodní díl předsíňové šatní skříně může sloužit buďto jako úložný prostor, nebo také jako botník. Díky nízké hmotnosti podávací tyče a možnosti nastavení požadované délky se s tyčí snadno manipuluje. Podobnou službu může udělat i sklopná tyč na ramínka.


Podávací tyč oceníte jak doma v šatně, tak i ve Vaší prodejně. Jde o děrovanou tyč s otvory pro ramínka , kterou by k sobě s pomocí táhla dostal a jednoduše z ní sundal své oblečení i kterýkoliv ze Sněhurčiných trpaslíků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky