pátek 11. září 2020

Žehlící prkno

Žehlící prkno

Podložka mm, elektrická zásuvka, rukávník, odkladač. Dostatečně stabilní prkno je základem žehlicího úspěchu. Majitelé méně kvalitních prken jistě znají nepříjemnou situaci, kdy se do žehlení potřebují opřít a prkno se jim začne kývat a naklánět. Pevná konstrukce, která se nehne z místa, značně usnadní práci. Při výběru se zaměřte na výšku, šířku a různé doplňky, které lze i dodatečně dokoupit.


Žehlící prkno

Velký výběr Žehlicí prkna a příslušenství naleznete online na OBI. Potah na žehlící prkno z bavlny a silikonu Metaltex Floral, 1x cm. Nástěnné žehlící prkno se zrcadlem. Německá firma Leifheit vyrábí kvalitní žehlicí prkna různých druhů, velikostí i stupňů výbavy. Prkno značky Jata je vysoce odolné díky kvalitnímu metalickému nátěru a stabilní konstrukci.


Kvalitní žehlící prkno je základ pohodlného a snadného žehlení. Při nákupu se zaměřte na stabilitu, tloušťku potahu a na to, zda je konkrétní prkno kompatibilní s vaší žehličkou. Studentům a domácnostem, kde se nežehlí často, postačí levnější žehlící prkna Vileda. Ostatním doporučujeme investovat do. Leifheit mají stabilní konstrukci a vydrží vám kvalitně sloužit celá léta.


Žehlící prkno

Na své staré žehlicí prkno si pak můžete pořídit praktický potah, který mu dodá nový vzhled a znatelně ulehčí každé žehlení. Perforovaná žehlící deska zajišťuje dostatečný průchod páry a prádlo tak nezůstává vlhké. Eloxovaná žáruvzdorná o. Proto si dáváme záležet na detailech, které vám usnadní práci. Závěsná polička na dveře na žehličku a žehlicí prkno Metaltex Irony. Nabízíme sortiment produktů kategorie: Žehlící prkna, Praní, žehlení a sušení od německých výrobců.


Wood je jednoduché žehlící prkno pro každodenní žehlení. Má vysouvací kovovou odkládací plochu na žehličku, která šetří prostor při skladování. Kvalitní prkna přitom dokáží žehlení až neuvěřitelně usnadnit a zaručí také to, že vás z této pro mnohé nepříjemné domácí činnosti nebudou bolet záda ani krční páteř. Výběr správného žehlicího prkna byste proto nikdy neměli podceňovat a nejspíš budete překvapeni. Pro ještě jednodušší a výkonnější žehlení si vyberte parní generátor Philips, který vytvoří až dvojnásobek účinné páry.


Žehlící prkno

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Každý, kdo se prožehlil celotýdenní dávkou košil, vám může říct jedno: mít dobré žehlicí prkno ve správné výšce je hodně důležité. Přijďte se podívat na naši řadu žehlicích prken, u nichž si můžete výšku nastavit podle potřeby. Nebo se vám nechce žehlic vůbec?


Vyzkoušejte naše sušáky! Nabízíme produkty k žehlení, jako je žehlící prkno či potah na žehlící prkno. Materiál potahu: bavlna, pěnová podložka je o výšce mm. Philips Vileda Viva Express Comfort - žehlící prkno.


Metalický povrch potahu odráží teplo, čímž urychluje žehlení. Upevnění potahu k prknu pomocí stah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky