pondělí 21. září 2020

Vestavná mikrovlnná trouba rozměry

Vestavná mikrovlnná trouba. Strážci oblečení Strážci vaší kuchyně Kurzy vaření Zaregistrovat výrobek Online prodejci Najít prodejce Přihlásit se Menu. Spotřebiče Zpět Spotřebiče. Tento plně vestavná mikrovlnná trouba se perfektně hodí do vaší kuchyně, takže se zdá, jako by byla vyrobena na zakázku přímo pro váš prostor. Intuitivní mikrovlnná trouba pro rychlé a snadné vaření Ať už.


Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Ať vaříte křehkou zeleninu, rozmrazujete hotové jídlo nebo ohříváte, co zbylo od oběda, naše mikrovlnná trouba 3to všechno zvládne dobře a rychle. Jistě uvítáte i moderní vzhled a jednoduché ovládání. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Trouba se hodí i pro rozmrazení masa, pečiva či jiných potravin. Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení.


Mikrovlnné trouby jsou podobně jako rychlovarné konvice součástí mnoha domácností, ovšem v mnoha případech se jedná o starší jednoduché kousky. Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá. Na co se tedy zaměřit při výběru?


Mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 4NB využívá patentovanou funkci Crisp. Ta umožní rychle dosáhnout vysokých teplot a na speciálním Crisp talíři zahřívat pokrm ode dna. Díky tomu je veškeré pečení krásně rovnoměrné. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře.


Takto rychle dosáhnete požadované výsledky a zároveň zachováte chuť a strukturu všech ingrediencí. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Stříbrná mikrovlnná trouba s jednoduchým mechanickým ovládáním pomocí dvou otočných knoflíků. Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání.


Stačí zvolit typ a hmotnost a mikrovlnná trouba automaticky vypočítá potřebný čas. Proto jsou dnes v kurzu malé mikrovlnné trouby, svými rozměry ideální pro vestavbu do horní skříňky kuchyňské linky. Moderní a stylová vestavná mikrovlnná trouba v designu ABSOLUTE Core od renomovaného výrobce Whirlpool je vybavena spoustou užitečných funkcí - Jet Start, Jet Defrost, časovač nebo dětská pojistka. Jednou z jejich velkých předností. Stačí nastavit hmotnost a druh jídla, které se má rozmrazit.


Dozlatova upečete kuře, lasagně. A to vše v rekordním čase. Vaše jídlo získá tu správnou barvu. Pomocí časovače nastavíte požadovanou délku přípravy a na ukončení programu budete upozorněni. Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem.


Hlavně ale představuje rychlý způsob, jak zahnat hlad. V krátkém čase rozmrazíte již. Přes své kompaktní rozměry vám tato trouba nabídne velký vnitřní objem l. Požadované funkce a výkon si snadno navolíte pomocí dotykového ovládání a displeje.


Volit můžete celkem mezi stupni výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky