středa 9. září 2020

Zahradní umyvadlo bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Umyvadlo zahradni bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Součástí umyvadla je sada pro montaž syfonu s vpustí viz foto. Zahradní umyvadlo LAVABO cihla.


Prodám zahradní hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem, krytem odpadu a špuntem. Popis: zahradní umyvadlo s výlevkou a mosaz. Vady povrchu, místy opravováno, kryt odpadu má jiný odstín než umyvadlo viz.


Fotky černého umyvadlo přidány pouze z důvodu rozměrů.

Vyberajte z 2inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Přenosné zahradní umyvadlo - nové, připojení vody zahradní hadicí rychlospojkou, nerezové umyvadlo , plastový stojan - umělý ratan. Barva antracit nebo tmavě hnědé. Vodovodní baterie, sifon a rychlospojky k hadici jsou součástí balení. Kategorie Koupelny - bazar. Dom a záhrada - Umyvadlo bazár.


Umyvadlo věrně kopíruje historické předlohy litinových umyvadel. Je vyrobeno z hliníkové slitiny a dodává se v černé matné barvě. Rozměry 710x425x225mm, hmotnost 9kg.


Kupujte výhodně a levně. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Ostatní - Umyvadlo zahradni bazar.

Vyprodavame skladove zasoby. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Prozkoumejte naši nabídku umyvadel za úžasné ceny.


Máme jednoduchá i dvojitá umyvadla ve spoustě designů, stylů a rozměrů. V IKEA jsme totiž pevně přesvědčení, že koupelnové umyvadlo má být praktické, ale zároveň musí ladit s vaším oblíbeným stylem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky