pátek 4. září 2020

Včelí med cena za kg

Při odběru alespoň kg medu rozvážíme po Českých Budějovicích vždy po tel. Náš med můžete zakoupit také v Zahradnictví Úsilné. Cena při odběru většího objemu medu (kg a více), se domlouvá individuálně. Charakteristiku jednotlivých druhů našeho medu naleznete zde. Včelařů, kteří prodávají svůj med za cenu, za kterou se na trhu nabízí máslo, je poskrovnu.


Máslo přitom vždy v minulosti patřilo k podobně ceněnému produktu, což mj.

Má světle bělavou až nažloutlou barvu a výbornou chuť. Agátový med pochádza z agátových hájov južného Slovenska. Tento med sa vyznačuje veľmi svetlou farbou a príjemnou, jemnou a lahodnou chuťou bez výraznej arómy. Vhodný je predovšetkým pre deti, pri kataroch horných ciest dýchacích.


Je to med , ktorý je vhodný i do čaju, pretože aróma tohto medu neprekryje arómu čaju. V okrese Kladno, Beroun, Praha zápa Praha nabízím dovoz zdarma. Tmavý “medovicový” med je tmavý, což způsobují rostlinná barviva z mízy dřevin, obsahuje nejvíce minerálních látek.


Medovicový med je tvořen z látky zvané medovice, která se vyskytuje na listech a jehličí stromů.

Cena za medovicový lesní med : kg. Včelí med - ceník: široká nabídka květových medů, květových pastovitých medů a medovicového lesního medu. Predam med teraz vytoceny cc 50kg vhodny na medovinu alebo do kvasu. Ponúkam predaj z dvora včelí med v 980g fľašiach tmavý.


Nakupujte v obchode alebo online. Doručenie dní v týždni. Za sklenici s etiketou se připočítává Kč, v případě odběru do pětikilových. Prodej medu 120: okres Jeseník: Prodej medu. Po dohodě mohu dovézt,Táborsko,Pacovsko,Pelhřimov,Vlašim,České Budějovice,Jindřichův Hradec.


Cena je 1Kč za kg včetně sklenice. Osobní odběr Miroslav, tel. Prodám stejný med pastovaný za. Odber možný aj vo väčšom množstve. Cena med kg = eur, medovina = eur.


Ponúkam med kvetový,faceliový a lúčny. Predám pravý včelí med z vlastnej včelnice. Včelí med zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu.


Priaznivo ovplyvňuje krvný obeh, vyživuje srdce, obsahuje látky podporujúce tvorbu kostí.

Posilňuje nervovú sústavu, dobrý spánok, veselosť a dobrú pamäť. Med môžem zaslať poštou. Peľové zrná v kvetových medoch sú zdrojom vitamínov. Jan Soukup Sklenice na MED vzor ČSV na 1kg. Sklenice na med z konzervárenského skla o objemu 7ml o obsahu kg medu s logem ČSV - český med.


Doprava možná pouze osobní odběr do vlastních kartonů či přepravek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky