úterý 29. září 2020

Zavařovací hrnec professor zvh 272

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hrnec umožňuje zavařování, ohřívání ve vodní lázni, blanšírování zeleniny a stáčení teplých nápojů. Využít ho můžete nejen pro zavařování, ale i pro ohřívání ve vodní lázni, pro vaření horkých nápojů či pro blanšírování zeleniny. Veškeré informace o produktu. Vyznačuje se opravdu univerzálním provozem.


Nejen že s jeho pomocí můžete zavařit ty nejoblíbenější dobrůtky z vaší zahrádky, také ho využijete k blanšírování zeleniny. Můžete ho používat na zavařování, vaření, ohřívání ve vodní lázni, na přípravu teplých nápojů, atd. V tomto případě se nemusíte téměř o cokoliv starat.


V první řadě nepotřebuje sporák, jelikož je elektrický hrnec schopen ohřívat vodu uvnitř svépomocí. Její teplotu navíc může hlídat a udržovat termostat, takže s ničím nebudete mít jakoukoliv práci. Tento zavařovací hrnec zn. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Doufáme, že jsme vám pomohli vybrat ideální zavařovací hrnec podle naší recenze a že s ním zavaříte mnoho zeleniny a vytvoříte mnoho kompotů.


Doufáme také, že daný model zavařovacího hrnce. Vejde se do něj až klasických zavařovacích sklenic. Co se vybavenosti týče, hrnec disponuje nastavitelným termostatem a. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Součástí nabídky této značky je i zavařovací hrnec ZVH 272.


Pomocí termostatu můžete snadno udržovat požadovanou teplotu. Možnost přípravy teplých nápojů – blanšírování zeleniny. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vlastní výroba zavařenin Vám umožní kontrolu. Využiť ho môžete nielen pre zaváranie, ale aj pre ohrievanie vo vodnom kúpeli, pre varenie horúcich nápojov či pre blanšírovanie zeleniny.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru? V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek.


Professor ZVH 2Český návod: návod Professor ZVH 272. Nezaujala vás tato nabídka? Elektrické a parní vařiče, hrnce, pánve nabídek Podrobnosti. Hlídat podobné Vyprodáno. Zavařovací hrnec je vybaven plynule nastavitelným termostatem, časovačem až 120min i výpustným kohoutem.


Seznam produktů s nejvyššími #128175; slevami. Elektrický hrnec na zavařování disponuje objemem l, který dokonale vystačí pro zavařovacích sklenic. Hrnec kromě zavařování umožňuje také ohřívání ve vodní lázni, blanšírování zeleniny a samozřejmě i stáčení teplých nápojů.


Zavárací hrniec PROFESSOR ZVH 273x: Využite tohto zdatného pomocníka pri náročnej práci v kuchyni. Hrniec umožňuje zaváranie, ohrievanie vo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky