pátek 29. března 2019

Zatezova podlozka

Ne na každém povrchu se vaší židli dobře jezdí. Podložka pod židli vám usnadní pohyb na židli kolem stolu a navíc ochrání podlahu proti poškrábání. Fitness centra ocení podložky pod posilovací stroje, které ochrání podlahu, ale také posilovací podložku Slide Board pro bruslení na sucho. Tato zátěžová podložka má tlumící funkci a chrání tak podlahu před poškozením a vibracemi, které jsou s používáním posilovacích strojů spojené.


Vše pro fitness, kulturistiku a aerobik. Sportovní výživa, zdravá. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Zátěžová podložka inSPORTline je vhodná pro domácí využití pod fitness zařízení. Podložky Puzzle jsou ideálním řešením podlahy do posiloven. Díky zámkovému systému lze spojit do libovolného tvaru. Chrání podlahu před poškozením během tréninku se závažím, tlumí zvuk při spadnutí závaží, protiskluzový povrch, jednoduché složení a rozložení. Materiál: EVA Rozměry jednoho kusu: × celkové rozměry po složení všech dílů: 1x.


Podlahová guma se díky vysoké odolnosti hodí jako podlahová krytina do většiny průmyslových odvětví. Je tvárná, pružná, mechanicky odolná a neprodyšná. Puzzle je možno během pár sekund spojit do různých tvarů, při koupi více balení vytvoříte plochu libovolných rozměrů. V balení jsou kusy puzzlí. Nabízím čtvercové podložky,tácky pod svíčku.


Podlaha do domácí posilovny, celkové rozměry 1× 1× cm. Speciálně upravená podložka z odolného polyuretanového materiálu, která je určena speciálně pro zatížení vyšší. Nejlevnější kancelářské židle. Zatezova protiskluzova podlozka do vany.


Nalezeno: 1produktů. Dětská rostoucí židle Amadeus Rostoucí nábytek. Plochá guma z materiálu MVQ (též silikon) bývá nákladnější, ale oproti jiným materiálům pro pryžové desky skýtá celou řadu výhod. Originál název prodejce: Podložka pod posilovací věž Podložka pod trenažér má za účel chránit podlahu proti poškození, částečně dokáže vyrovnat případné nerovnosti podlahy. Kč s rychlým doručením.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Zesílená zátěžová podložka inSPORTline Rubber je vhodná pod kardiotrenažéry a různé druhy multifunkčních posilovacích věží. Speciální podložka je z odolného materiálu, na spodní straně má protiskluzovou vrstvu a je zakončena stylovým logem.


Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky