pátek 22. března 2019

Tescoma konvice na indukci

Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější.


Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Perfektní čajová konvice na indukci ! Nádobí na indukci má oproti běžnému nádobí speciální sendvičové dno umožňující indukční vaření, které je rychlé a prokazatelně šetří elektrickou energii.

Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření. Vynikající pro přípravu čaje, kávy, horké vody apod. Píšťalka s bezpečným otevíráním, víčko pro snadné plnění a čištění, masivní sendvičové dno.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčních. Hrnce s nepřilnavým povrchem. Luxusní rychlovarná konvice.


Představte si krásnou rychlovarnou konvici, která vám poskytne nečekaný luxus - jediným stisknutím připraví vodu optimálně teplou pro dětskou kaši, ohřeje ji na teplotu, kterou potřebuje správně připravený zelený čaj, nebo ji rychlostí blesku přivede pod bod varu, abyste si mohli bez dlouhého čekání zalít voňavou kávu. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění.

Konvice na čaj a kávu French press. Každý nápoj nutně nepotřebuje vroucí vodu, někdy stačí voda na hranici varu a někdy i chladnější. Díky instalované píšťalce každá konvice na indukci začne s první unikající párou slabě pískat a zvukový signál poté nabírá na intenzitě. Pro a proti při výběru mezi rychlovarnou konvicí a konvicí na indukci. Varná konvice 5l, nerezová, vhodná na indukci , stříbrná.


Cilio Count konvice na vodu indukční červená červená. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Tescoma Adaptér na indukci PRESTO ø cm. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skleněné i keramické nádobí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Tyto retro konvice mají. Nově přehlednější a rychlejší. Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje s touto krásnou konvičkou. Jednoduchý a klasický design konvice Living Nostalgia je ideální pro sklokeramické i indukční desky.


Rodiče menších dětí ocení funkci „100° 40°“, se kterou snadno připraví sterilizovanou v. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Uvnitř skleněné konvice na indukci je praktické sítko, s kterým se snadno manipuluje. Skleněná konvice na indukci 2l - Ibili. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky