středa 13. března 2019

Směs na točenou zmrzlinu

Směsi na točenou zmrzlinu značky Toje. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Stroje na točenou zmrzlinu mají zásobníky směsí, odkud odebírají potřebnou směs pro danou výrobu.


Směsí ze zásobníků se plní válce, kde dochází k vlastní výrobě zmrzliny. Točené zmrzliny zpravidla obsahují kvalitní suroviny, sušené mléko a smetanu a pro přípravu je dostačující rozmíchání zmrzlinového prášku v požadovabném množství vody.

Zmrzlinové směsi na točenou zmrzlinu FRESHICE. Nejlepší zmrzlinová směs na točenou zmrzlinu v Praze. Směs na Točenou zmrzlinu Slaný karamel easy, kg skladem Kompletní sušená směs pro snadnou výrobu zmrzliny s chutí známých holandských karamelových vaflí. Balení kg, stačí jen smíchat s vodou a nalít do zmrzlinovače. Naše společnost dodává točenou zmrzlinu od renomované značky TOJE ve formě zmrzlinových směsí.


Zajišťujeme zásobování zmrzlinou a dalším zbožím potřebným k prodeji točené zmrzliny a to včetně zmrzlinových strojů. Pronájem zmrzlinového stroje ZDARMA, směsi na točenou zmrzlinu. Točená zmrzlina banánovo jahodová FRESHICE ovocná zmrzlina v Praze z našeho zmrzlinového stroje.

Prodej výrobníků zmrzliny na točenou zmrzlinu za použití zmrzlinové směsi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Směs nalijte do nádoby plynule a bez přestávky. Kdyby jí bylo jen málo na dně, okamžitě se zmrazí a šlehací metly se nepohnou. Směs nechte vychladit do druhého dne v prostoru chladničky.


Takto připravenou zmrzlinu použijeme standardním způsobem jako točenou nebo škrábanou. Pak už tuto směs scedíme, nalijeme do stroje a necháme zmrazit a můžeme točit. Při doporučených 100gr porcích, je tedy výtěžnost cca 1porcí točené zmrzliny. Cena litru jahodové, banánové či citronové zmrzlinové směsi činí 1Kč.


Rozmíchejte cca 200g směsi na zmrzlinu v 600ml vody. Směs míchejte do té doby, než se zcela rozpustí a nebudou v ní hrudky. Poté nechejte směs minut odstát. A Češi točenou zmrzlinu zbožňují. A i když se naše chutě časem proměňují, u zmrzlin stále vede klasika - vanilková, čokoládová a černý rybíz.


Pak směs necháme vychladnout, přimícháme do ní smetanu a uložíme ji na hodinu do chladničky.

Studenou zmrzlinovou směs potom přelijeme do širší nerezové mísy nebo na plech, zakryjeme ji mikroténovou fólií a dáme na minut do mrazáku. Potom ji prošleháme a dáme znovu na hodinu mrazit. Vybrat si můžete stroje na točenou zmrzlinu pro příležitostný prodej, pro nepřetržitý provoz na rušném místě a cokoliv mezi nimi. Bonusem jsou samoobslužné zmrzlinové stroje vhodné především pro segment HORECA. Značka Frigomat s více než 50letou tradicí je synonymem kvality, spolehlivosti a inovace.


Ano, koupit si stroj na točenou a smíchat s vodou hotovou směs dokáže každý. Ale ve většině se ztrácí a je podceňováno to, že i při takto jednoduché výrobě jsou mnohá i závažná rizika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky