středa 27. března 2019

Vinotéka philco pw 8

Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Vinotéka Philco PW, do které můžete umístit své oblíbené víno nabízí LED osvětlení, termoelektrický chladící systém nebo hermeticky uzavřené dveře, za kterými bude víno stále připraveno k servírování, takže Vás žádná návštěva nepřekvapí. Má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové ovládání. Pro zobrazení veškerého nastavení pak slouží LED displej. Pre zobrazenie celého nastavenia potom slúži LED displej.


Vinotéka philco pw 8

Teplotní rozsah chladničky nápojů je - 22°C a máte zaručen tichý provoz bez vibrací. Uvnitř víno ukládáte na kovové police. Obsah zajistí hermeticky uzavřené dveře. Všechny informace o produktu Vinotéka Philco PW , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Philco PW 8. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vinotéka je vybavena speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu a automatickým odmrazováním. Disponuje vnitřním objemem litrů a kapacitou pro uložení lahví. Je vybavena automatickým odmrazováním, díky kterému se uvnitř vinotéky netvoří le i speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu.


Vínotéka je vybavená UV filtrom na skle dverí, kompresorom špeciálne uloženým pre zníženie. Její velmi pěkný vzhled podtrhuje modře nasvícený displej a kovové police v interiéru. Přístroj je velmi tichý, jeho hlučnost je pouze dB. Vinotéka vybavená automatickým odmrazovaním, vďaka ktorému sa vnútri vinotéky netvorí ľad a aj špeciálnym systémom cirkulácie vzduchu. Je vybavena speciálním systémem pro rovnoměrnou cirkulaci vzduchu a automatickým odmrazováním.


Zaujme i velmi tichým chodem o hlučnosti pouhých dB. Všetky informácie o produkte Vinotéka Philco PW , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Philco PW 8. Táto vinotéka s tromi kovovými policami umožňuje prehľadné uloženie vašich vín. Vinotéka má interiér osvetlený pomocou LED svetiel a jednoduché senzorové ovládanie. Na zobrazenie celého nastavenia slúži LED displej.


Vinotéka philco pw 8

JEDNOZÓNOVÁ VINOTÉKA PW Popis produktu: Vínotéka pre fliaš vína Termoelektrické chladenie Automatický detský zámok Digitálny ukazovateľ nastavenej teploty Rozsah. Díky LED světlům v jejím interiéru na své láhve uvidíte i za tmy a nechybí ani jednoduché senzorové ovládání. LCD displej, který je umístěný v její horní části, zobrazuje veškerá nastavení.


Cenově atraktivní domácí vinotéka s kompaktními rozměry a termoelektrickým chladicím systémem. Tato kombinace je přitom ideální pro použití v kancelářích či obývacích pokojích a podobně. Kromě toho, že vinotéka nezabere příliš prostoru totiž navíc nabízí nádherně tichý chod. Jej štýlový vzhľad podčiarkuje modro nasvietený displej a kovové police v interiéri. Tato vinotéka se třemi kovovými policemi umožňuje přehledné uložení vašich vín.


Vinotéka philco pw 8

Na všechny vestavné i volně stojící spotřebiče Philco dostanete měsíců bezplatného servisu navíc. Spotřebič stačí zaregistrovat na stránce. Velmi pěkná vinotéka , která potěší jak svým vzhledem, tak i výkonem. V případě, že chcete vinotéku co nejtišší, je tato vinotéka jasnou volbou.


Jej veľmi pekný vzhľad podčiarkuje modro nasvietený displej a kovové police v interiéri. PHILCO PW vinotéka černá lahví. Kovové police s horizontálnym ukladaním fliaš, LED displejom, osvetlením interiéru a termoelektrickým chladiacim systémom, je preto ideálnou voľbou.


Vinotéka philco pw 8

Vínotéka Philco PW pre fliaš vína, vyznačujúci sa veľmi tichou prevádzkou, poskytne prehľadné uloženie vašich vín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky