pátek 1. března 2019

Kelímky na pivo

Pivní kelímky bílé nebo transparentní pro Vaši provozovnu za nejlepší ceny! Vratné kelímky na pivo. Plastový kelímek je však lehčí než sklo, což je příjemné pro obsluhující pracovníky.


Naše plastová alternativa. V naší nabídce jsou nejen plastové, ale také papírové kelímky , a biologicky rozložitelné kelímky na pivo. Nově nabízíme kelímky typu NickNack, které znáte z festivalových akcí. Plastové kelímky , které lze po dopití nápoje vrátit se staly v posledních letech hitem nejen na koncertech, Vánočních trzích nebo jiných společenských akcích. Vděčí za to především tomu, že je to ekologická a ekonomická alternativa k jednorázovým papírovým nebo plastovým kelímkům na pivo či limo, kterých bývaly plné nejen odpadkové koše, ale bohužel také.


Kelímky na pivo dodáváme zákazníkům přes let. Najdete u nás pivní kelímky za TOP ceny nebo pivní kelímky pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Bio kelímky na studené nápoje a na pivo jsou vyrobeny z materiálu PLA. PLA je materiál, který vypadá jako běžný plast, je vyroben ze škrobů rostlinné biomasy (kukuřice, obiloviny, celulóza).


Kelímky na pivo

Výhodou výrobků z tohoto typu plastu je biologická rozložitelnost a kompostovatelnost. Rozklad probíhá za pomocí vlhkosti. Prodáváme plastové vratné kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo , plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte pivní kelímky za nejnižší ceny a nebo pivní kelímky pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Vybírejte například z kategorií plastových skleniček a průhledných kelímků různých typů. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Pro festivalové nebo letní výčepy jsou nezbytné plastové kelímky pivo. Ať už se jedná o klasické bílé. V nabídce najdete praktické papírové kelímky na kávu nebo svařené víno - široký výběr od objemu l do l. Ke každému kelímku nabízíme plastové víčko příslušné velikosti.


Kelímky na pivo

Pro velkoodběratele možnost potisku na zakázku. Zajistíme vám grafický návrh na Vaše vratné kelímky. A tím se obyčejný kelímek stane ideálním suvenýrem z vaší akce. Opakovaně použitelné kelímky (vratné kelímky ) mají vysokou užitnou hodnotu jak pro konkrétní akci, tak pro každodenní používání. Využijte šanci a použijte naše kelímky jako reklamní médium s. Jedná se o malé balení bílých kelímků na pivo.


Objem kelímků je l. Kvalitní kelímky na pivo v nabídce od nejlevněj. Vyberte si plastový kelímek na pivo bez registrace! Kupte si kelímek na pivo do 5-ti minut!


CLASSIC 44x35cm s podnosem plastový - mix barev - VÝPRODEJ. EST SKLENIC NA PIVO 4L - RINGNES - 1VÝROČÍ. I plastové kelímky na pivo mohou upoutat pozornost.


Kelímek transparent (cena za 50ks) - 71. Tento web používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Průměr hrdla kelímků je mm. Kč, pouze na ProMistry.


Kelímky na pivo

Tyto kelímky jsou ideální pro rychlá občerstvení - na pivo , limonádu a podobně. Záloha ve výši Kč a atraktivní design zajistí, že tento plastový kelímek na pivo nebo kofolu neskončí v koši nebo na zemi. Lze ho po vypití vrátit či vyměnit za jiný čistý a nebo si jej vzít.


Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Dále budeme až do odvolá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky