úterý 26. března 2019

Kovový sud křížovky

Nalezené výsledky pro legendu křížovky kovový sud. Chcete mít slovník neustále k dispozici? Najdete zde správnou variantu k otázce z křížovky a to KOVOVÝ SUD ? To a více informací najdete v tomto křížovkářském slovníku. Nacházíte se ve vyhledávání křížovkářského slovníku, který právě zobrazuje veškeré shody, které nalezl pro hledaný výraz kovový sud. Pokud zde nevidíte žádnou odpověď, kterou hledáte, zkuste nejdříve překontrolovat, zda jste zadali správně hledanou frázi.


Křížovník - online křížovkářský slovník zcela zdarma nejen pro Váš počítač. Funguje dobře i na tabletu a mobilu. Na této stránce jsou výsledky na dotaz sud v aktuálním křížovkářském slovníku. Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář.


Plechové sudy s UN kódom na nebezpečné látky, do poľnohospodárstva, potravinárskeho, chemického, petrochem. Výsledky vyhledávání v krížovkářskem slovníku pro kovový sud. Sudy jsou vhodné pro ukládání kapalných nebo pevných nebezpečných látek. Kovové sudy se zátkami ve dně nebo v plášti jsou vhodné pro skladování kapalných látek.


Gv plášti - pozink plech - Široká nabídka kovových sudů vyrobených z kvalitního ocelového plechu. Kovové sudy s odnímacím víkem jsou vhodné pro skladování sypkých, pastovitých a tuhých. Vyhledávejte podle otázky z křížovky.


Nápověda k vyhledávání. Do vyhledávání se vkládá otázka v přesném znění jako je v křížovce. Pokud nebude nalezena odpověď, pak je potřeba tvar zohýbat, protože vyhledávání je citlivé na koncovky (jednotná a množná čísla). Nalezl jsem celkem možností výsledku pro legendu křížovky. Počet výsledků byl omezen z důvodu obecnosti výrazu nebo legendy na možností.


Bude potřeba více konkretizovat hledání. Například: z legendy řeka na řeka česká. Ideálně doplnit délku výrazu. Výpis z našeho křížovkářského slovníku na dotaz kovový sud.


Následují odpovědi nalezené na konkrétní otázku z křížovky - kovový sud. Jedná se pouze o přesnou shodu. Kovový sud s odnímateľným vekom - so sťahovacou pákou. Luštění křížovek on-line.


Crossword puzzles on-line. Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Odpověď na co je křemík v tomto křížovkářském slovníku.


Pomoz nám rozšiřovat křížovkářský slovník i ty! Pokud si tu vyhledáš nějaké spojení z křížovek, které tu ještě nemáme, neváhej ho přidat do databáze. Je možné no použít na dešťovou vodu, uskladnění krmiva atd.


Vhodný pro zemědělce, rybáře, myslivce, včelaře atd. Výška sudu 85cm, průměr sudu 55cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky