pondělí 4. března 2019

Elektrický tenderizér

Je určen pro zpracování až 4ks. Nepostradatelný přístroj pro přípravu masa. Určeno pro komerční využití. Přístroj je velice účinný v provozu. Tímto naklepávačem masa snadno narušíte strukturu masa.


Maso je poté mnohem chutnější a šťavňatější.

Tímto způsobem se zkracuje doba vaření nebo pečení až. Tenderizér slouží k zkřehčení masa. Lídr trhu již let Váš osvědčený dodavatel. Je vyrobený z ušľachtilej ocele. Motor je chladený vstavaným ventilátorom.


Expedici můžete urychlit zasláním potvrzení o zaplacení. Dodání zboží na objednávku resp. Ideální do restaurací, řeznictví a stravovacích zařízení.


Rychlost nožů: otáček za minutu.

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Abyste si více vychutnali náš e-shop, využíváme cookies.


Ostré a odolné čepele vytvoří kapsičky ke snížení marinování a doby vaření až o a současně ho nepřipraví o vlastní šťávu. Pokračováním v prohlížení s tím souhlasíte. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. K č Dostupnost 7-dní. Kč Dostupnost 7-dní.


Až 4plátků masa za hodinu Max. Významně snižuje ztrátu hmotnosti masa při úpravě. Snadno rozebiratelný, jednoduché čištění. Použití: kuchyně, restaurace. Maximálna veľkosť mäsa: 160xmm Rýchlosť zostáv zmäkčovadiel ot.


Výběrem mlecího disku (protlačovacího sítka) budete moci připravit mleté maso o rozdílné hustotě a struktuře. Při použití přídavného struhadla nebo plátkovače. V sestavě motorová jednotka a přípojný tenderizér.


Možnost dokoupení mlýnku na maso. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.

Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Kryt motoru z nerezové oceli Hliníkové tělo 2volt - Hz jednofázový motor, certifikov. Elektricky tenderizer mlynek na maso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky