pondělí 4. března 2019

Elektro zvonek na kolo

U nás zakoupíte zvonky na kolo s různými motivy. Na zvonku je natištěn kříž, třešničky či leopardí vzor. Nyní máte možnost zakoupit nepřehlédnutelné zvonky na kolo Ding Dong.


Elektro zvonek na kolo

Kolo si můžete zapůjčit a pořádně se na něm projet a to jak po silnici tak v terénu. Zapůjčení si prosím předem objednejte na tel. Prohledněte si všechny naše zkušební kola.


Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Dětský zvonek na kolo v atraktivním designu Peppa Pig.


M-Wave - zvonek Spiderman. Jednoduchý a elegantní zvonek na kolo. Vybírejte si Cyklistické zvonky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Jezdíte na cyklostezkách a frekventovaných cestách? Kvalitní zvonek je nezbytností, která ochránila nejedno zdraví. Knog Oi Bell Classic Large je nejoriginálnější, nejžádanější a nejlibozvučnější zvonek na ( elektro ) kolo , jaký můžeš mít.


Konec nudným a nevzhledným zvonkům, které trhají uši. Většinu času trávím na silničce a kdykoliv mám volno, vyrazím na švih. Zajímám se o dění v cyklistice, sleduji trendy a vývoj.


Pomůžu Vám při výběru kola, doplňků nebo komponentů. Zvonek není mechanický, ale je s membránou, jako houkačka. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Sportovní pro treková a horská kola , klasické chromované pro elegantní městská a retro kola , barevné zvonky s pohádkovými motivy na dětská kola. Zvonky a houkačky pro všechny typy kol. Pokud jeszdíte často po cyklostezkách nebo ve městě, určitě oceníte zvonky na kolo. Upozorníte tak nepozorné nebo neohleduplné chodce, aby vám uvolnili cestu.


Díky zvonkům na kolo nemusíte na nikoho volat nebo seskakovat z kola, abyste se zavčas vyhnuli. U každého zvonku je obzvlášť důležitá hlasitost, která by měla. Retro zvonky na kolo , Moolbike. Vážení zákazníci, v období karantény jsme na telefonu - 12:00. Prosíme vás o využití pouze přepravních služeb PPL a České Pošty.


Elektro zvonek na kolo

Hlasité zvonky, houkačky a klaksony oceníte při jízdě v městském provozu i na cyklostezce. Zvonek na kolo je nezbytnou výbavou velkého i malého cyklisty. Nemusí se ale jednat o nevzhlednou věc na vašich řídítkách. Městské, horské, elektro , na typu kola zkrátka nezáleží, zvonky se hodí na všechna kola bez rozdílu.


Výhodné nabídky 2x měsíčně přímo do tvé schránky. Bezpečí je na prvním místě, proto kromě cyklistických přileb jsme pro Vás připravili i samostatnou kategorii obsahující praktická světla na kolo a zvonky pro malé i velké cyklisty. To proto, abyste si nemuseli lámat hlavu s případnými překážkami.


Elektro zvonek na kolo

Všechny tyto produkty (80) jsou skladem na e-shopu či prodejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky