pondělí 18. března 2019

Ochlazovač vzduchu guzzanti gz 52

Ochlazovač vzduchu guzzanti gz 52

Free Shipping Available. Ochlazovač pracuje na principu profukování vzduchu přes vodní filtry, kde se vzduch nasytí vodní párou a dojde k ochlazení vzduchu. Při přidání ledu do zásobníku dosáhneme vyššího výkonu ochlazení až o 3-5°C. Pri pridaní ľadu do zásobníka dosiahneme vyšší výkon ochladenia až o 3-°C. Klasické klimatizace sice dokážou snížit teplotu v místnosti, nesou s sebou ale i nepříjemné vlivy: hůř se čistí filtry a přechody z tepla do zimy a zpět mohou skončit u lékaře.


Okrem ochladzovania vzduchu funguje aj ako zvlhčovač a čistička vzduchu. Ochladzovač vzduchu Guzzanti GZ ponúka širokú škálu využitia. Využívané funkcie si môžete skontrolovať na prehľadnom LCD displeji. Výhodou je aj funkcia časovača, kde možno nastaviť čas na 5-hod Kapacita vodnej nádrže je. Nejlevnější e-shop GRUSO.


Zboží za akční ceny, slevy. Je vybaven dálkovým ovládáním a pro změnu režimu není třeba vstávat a manuálně přepínat na LCD displeji. Využít také můžete funkci časovače v rozmezí až hodin. Spotřebič se automaticky vypne po uplynutí nastavené doby.


Veškeré informace o produktu. Varování a upozornění 1. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Guzzanti GZ 52. For shipping to the United Kingdom visit this page GUZZANTI GZ 52. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti GZ 52. This feature is not available right now.


Please try again later. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. Odvlhčovač vzduchu Guzzanti GZ 593. Níže dávám k dispozici přehled ochlazovačů vzduchu , které se pro nás zdáli být těmi nejlepšími.


Ochlazovač vzduchu guzzanti gz 52

U každého najdete popis, výhody a nevýhody. Tento model je mobilní a multifunčnkční ochlazovač vzduchu. Má omyvatelný výstupní filtr, funkci časovače a můžete si nastavit rychlosti proudění vzduchu.


Mobilný ochladzovač vzduchu Guzzanti GZ , ktorá zastáva funkcie 3v1. Dokáže ochladzovať, čistiť vzduch a zvlhčovať. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Popis: Ochlazovač 3vmobilní chladící jednotka, zvlhčovač a čistička vzduchu , chladicí výkon 70W, rychlosti výkonu, režimy, nádržka na vodu 5l, časovač 0. Hodnocení produktu: ().


Ochlazovač vzduchu guzzanti gz 52

Guzzanti GZ 52A disponuje kvalitnim kompresorem, nizkou hlucnosti,. Mobilní chladící jednotka , zvlhčovač a čistička vzduchu Guzzanti GZ 52Funkce 3-v-1: ochlazovaní, čistička vzduchu a zvlhčovač. Nenechte se překvapit vysokými letními teplotami a pořiďte si ochlazovač vzduchu Ardes R0 který funguje také jako čistička a zvlhčovač vzduchu najednou. Nejen, že se bílé provedení o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky