úterý 26. března 2019

Vysoká skříňka do koupelny s košem na prádlo

Vysoká skříňka do koupelny s košem na prádlo

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo ? Erra AILA Vysoká skříňka s košem na prádlo. Stále oblíbenější nábytkové řešení pro moderní koupelnu, tedy vysokou závěsnou skříňku obsahující ve spodní části výklopný koš. Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, nastavitelné skleněné poličky, zrcadlo na vnitřní straně dveří, chromovaná úchytka. Možnost montáže dvířek s otevíráním na levé nebo pravé straně. Policová skříňka do koupelny s košem na prádlo.


Záleží jen na Vás a Vašem vkusu. Koupelnová skříňka s košem na prádlo K 17. Praktická doplňková vysoká skříňka do koupelny s dostatkem úložného prostoru. Tato vysoká koupelnová skříňka splňuje oba požadavky a má dostatek úložného prostoru.


Bílé lakované boky i čela, lesk. V nabídce je i rozměrově stejná skříňka s vyjímatelným košem na prádlo (označení PROV50K) ve spodní části skříňky. V jednoduchém a univerzálním stylu typickém pro sérii Rekor zaoblené hrany čelních ploch ladí s tvarem sanitární keramiky Rekord.


Zaklopením vše skryjete před zraky ostatních a hned je uklizeno. Koupí skříňky do koupelny s košem určitě neprohloupíte. Kolekce nábytku do koupelny Bára je jedna z mála kolekcí, která zdařile spojuje modernu s klasickým vzhledem. Korpusy v dekoru přírodního dřeva (Gold craft dubu) s moderními bílými lesklými čely bez madel tvoří vyvážený celek, který můžete spatřit spíše v luxusních wellness zařízeních. Dolní závěsná skříňka s košem na prádlo do koupelny CAPRI 8v moderním designu je součástí skupiny koupelnového nábytku CAPRI.


Stačí si vybrat ze širokého výběru skříněk od různých výrobců a těšit na nový design koupelny. Skříně se hodí i do relaxačních center, masážních a kosmetických salónů. Výrobci vám opět nabízejí moderní skříně do vaší koupelny. Součástí dodávky jsou výškově stavitelné nožičky a úchytky. Skříňku vhodně doplňuje závěsná skříňka do koupelny PROH35.


Vysoká skříňka do koupelny s košem na prádlo

Skříňka má lakované boky i přední plochy. Rozměry koše na prádlo jsou 440x270x2mm. Uchovat špinavé prádlo , než nastane prací den.


Pokud si s kombinací nejste zcela jisti, sáhněte raději po jedné produktové řadě. Pokud je koupelna menších rozměrů můžete ji vybavit koupelnovou skříňkou s úložným prostorem a navíc s košem. Ve 1barevných variantách. Moderní i tradiční styl. Prodloužená záruka let.


Oblíbená skříňka do koupelny má bíle lakované boky i dvířka (lesk). Praktický a široký koš na prádlo vám poskytne dostatek prostoru. Vysoká koupelnová skříňka s košem na prádlo je vyrobená z kvalitního 18. Vysoká skřínka do koupelny úzká – hodí se i do středních a menších koupelen. Skříňky s košem do koupelny , Nabytekmorava.


Detailně si zaměřte svůj prostor. KRAJCAR Vysoká skříňka s košem na prádlo 40x150x33cm. Můžete koupit v našem obchodě za Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky