pátek 15. března 2019

Eta gratus fresh

Eta gratus fresh

Kuchyňský robot Gratus Fresh II je unikátní především svým příslušenstvím, určeným speciálně pro získávání šťáv z ovoce a zeleniny, které jsou bohaté na vita. ETAtadyjedoma 22views. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Eta gratus fresh

Kuchyňské roboty ETA Gratus jsou známe svým ohromujícím výkonem a rozsáhlým příslušenstvím. I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. Odšťavňovač při prvním použití se uprostřed roztáhlo pasírovací sítko ,které je pouze pertlované namísto bodových svarů! Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců.


Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus , a to zcela právem. Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Kuchynské roboty ETA sú tak nadčasovými pomocníkmi na profesionálnej úrovni, ktoré nezaskočí žiadny nový gastronomický trend. Celokovové designové zpracování pak ocení všichni ti, kdo dbají na kvalitu, tradici, funkčnost a eleganci.


Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov. Popis: Pomocník, který v kuchyni nezahálí. Při práci v kuchyni se vždy hodí šikovná posila, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout.


Vážený zákazníku, děkujeme, že jste využil služby Prodlužka záruky ETA. Tuto službu poskytovanou nad rámec zákonné záruky je nutné aktivovat v registračním formuláři. K platné registraci je třeba prodejní doklad s údaji o zakoupeném zboží a vygenerovaný certifikát. Robot má bohaté príslušenstvo - môžete s ním šľahať, miešať, miesiť, mixovať, strúhať (krájať), mlieť mäso, plniť údeniny, vyrábať mäsové trubičky Kebbe, pretláčať strojové cukrovinky.


Oceníte aj špeciálne príslušenstvo pre získavanie štiav z ovocia a zeleniny. Má velmi bohaté příslušenství, díky kterému můžete hnětat, šlehat, mísit, mixovat, strouhat, mlít maso, listovat šťávu i odšťavovat citrusy, plnit uzeniny a tvořit různé tvary těstovin a nudlí. Môžete s ním vymiesiť cesto, šľahať, miešať, mixovať, strúhať aj krájať. Objemný, vysoce výkonný ETA Gratus Max III.


Hodí se pro častou práci a bude ideální, pokud bude mít své trvalé místo na pracovní ploše, s hmotnostní téměř kg není vhodný na neustálé uklízení do skříně. ETA Gratus Fresh je zaujímavý kuchynský robot, ktorý poskytne rôzne možnosti využitia. Vyšší cena zcela odpovídá zpracování. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Eta gratus fresh

Planetární systém míchání zaručí, že bude obsah mísy velké l vždy dokonale promíchán na středu i po okrajích. K míchání lze navíc využít 6. Kuhinjski robot s posebno opremo za ljubitelje zdravega načina življenja. V pakiranju so priloženi nastavek za stiskanje sadnih sokov, ožemalnik, mešalnik, mlinček za meso ter strgala.


Veškeré informace o produktu. Svým bohatým příslušenstvím potěší mimo jiné všechny, kdo preferují zdravý životní styl. Celý popis a technické parametry.


Eta gratus fresh

Tartozékok széles skálájával felszerelt, azok az emberek számára ajánljuk különösen, akik az egészséges életstílust részesítik. GRATUS FRESH - UMÍ SE OTÁČET A MILUJE ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL. Má veľmi bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému môžete miesiť, šľahať, miešať, mixovať, strúhať, mlieť mäso, listovať šťavu aj odšťavovať citrusy, plniť údeniny a tvoriť rôzne tvary cestovín a rezancov.


Disponuje následujícími funkcemi a příslušenstvíšlehání, mísení, hnětení, mixování, strouhání, mletí masa, plnění uzenin, tvorba masových trubiček Kebbe, protláčení strojového cukroví, lisování ovoce, bobulovin a zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky