pátek 1. března 2019

Savo 1l

Spolehlivě likviduje bakterie, viry, řasy a houby. SAVO Original likviduje choroboplodné zá. Stlačte na vyznačených bočných plochách a odskrutkujte.


Savo Original má bezpečnostný uzáver. Tradiční česká značka Savo přináší kompletní portfolio čisticích přípravků pro domácnost. Savo řeší téměř každý problém v domácnosti. De­zinfekce vody a povrchů, dezinfekce vody ve studních.


Odstraňuje 9 bakterií. Vhodné i pro dezinfekci vody v bazénech. SAVO Prim Flower, univerzálny prostriedok. Vaša domácnosť bude nielen čistá, ale aj bezpečná. Dokonale zbaví vašej domácnosti nielen špiny a. Savo , řeší téměř každý problém v domácnosti.


Savo 1l

Vyniká mimoriadne vysokú čistotou, dlhu. Doba působení minut. Savo Razant 1l - SAVO Razant je vysoce účinný gelový tekutý prostředek se zesíleným účinkem na uvolnění ucpaných odpadů a na odstranění nepříjemného zápachu z nich.


Použití : Uvolnění ucpaných odpadů: V případě silného rozsahu znečištění nalijte do výlevk. Na co všechno mužete tekutý dezinfekční přípravek SAVO original použít: Dezi. Savo Eucalyptus dezinficijens za podove i druge površine je preporučen za čišćenje i dezinfekciju podova i ostalih perivih površina u vašem domu. Formulacija sa dezinficijensom uništava baterije i gljivice, i uklanja alergene (koji potiču od prašine, polena, prisustva mačke ili psa).


Savo 1l

Pri dlhšietrvajúcich teplotách. Jeho použití je všestranné. Western Family 1L Sparkling Water. Sodium, Sugar, Calories No artificial Sweeteners Now available in 1L ! Shop This Product Online. Clubhouse La Grille BBQ Sauce.


Get awesome deals in your inbox for an Account. Tekutý prípravok na predpieranie a pranie bielej a stálofarebnej bielizne. Vhodný i na pranie v automatickej práčke.


Bezpečnostní listy HC produktů. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží. Cene su isključivo informativnog karaktera i mogu da odstupaju od realnih.


Odnose se na proizvode koje možete naći u trgovinskim lancima na teritoriji Beograda i važe za navedeni prodajni format. Savo Perex je parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla v automatických pračkách, ale i pro ruční bělení. Je mimořádně účinný při bělení polyesterových a bavlněných záclon. Spoľahlivo likviduje baktérie, vírusy, riasy a huby.


Savo 1l

Silné znečistenie najprv mechanicky. Tekutý přípravek pro předpírání a praní bílého a stálobarevného prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky