čtvrtek 14. března 2019

Spirálový kráječ zeleniny

Spirálový kráječ brambor a zeleniny je zařízení, které umožňuje připravit spirálovitý, ozdobný tvar. S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory,. Univerzální spirálový kráječ na zeleninu a ovoce Spiro Plus Skvělý, univerzální, spirálový kráječ na zeleninu a ovoce Spiro Plusspirály nebo špagety z ovoce a zeleniny vypadají a chutnají daleko lépei děti si po vlastní přípravě smlsnou na neoblíbené zelenin. Microplane spirálový kráječ je jednoduchý a přitom velmi důmyslný nástroj, který najde své uplatnění hlavně při přípravě zdravých zeleninových salátů. Inspirován tvarem klasického ořezávátka na tužky, prostým otáčením zeleniny vytváří tenké dlouhé proužky.


Vaše zeleninové saláty budou vypadat velmi originální. Díky tomuto úžasnému kráječi si můžete salát připravit během pár chvil. Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné dí.


Jednoduchá příprava pro přípravu kreativních bramborových spirál. Elektrický spirálový kráječ zeleniny. Snadno tak vytvoříte mimořádně dlouhé spirály například z cukety, mrkve nebo okurky. Plnicí válec na zeleninu můžete využít zároveň jako úschovnu pro nástavce.


Spiralizér (někdy nazívaný spirulizér na špagety, špagetovač) je perfektní doplňek do vaší kuchyně na výrobu nudlí a špaget ze zeleniny nebo ovoce. Se třemi rychle a snadno. S tímto dekorativním kráječem vykouzlíte během chvíle dlouhé nudličky a spirálky z mrkve, okurek, ředkviček a jiné tvrdší zeleniny.


Navíc je vybaven otáčecím držákem, na který jednoduše nabodnete zeleninu a. Stroj je vyroben z nerezové oceli. Prodávající: SoundAsia , SOUNDASIA(CHINA)TECHNOLOGY CO. LT Room 5Block 1, Seg Technology Park. Stabilitu zajišťuje protiskluzová gumová přísavka.


Kráječ zeleniny Quick 5v1. Všechno zboží, které prodáváme na našem internetovém obchodě je ověřené a kvalitní. Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu.


Vyzdobte své pokrmy spirálkami zeleniny , které jednoduše přichytáte s tímto kráječem. Stačí pouze vložit mrkev, okurek, cuketu nebo jinou zeleninu do horní části kráječe a otáčet proti nožům. Ruční kráječ , který Vám usnadní přípravu zeleniny a Vaše saláty promění na vskutku originální zeleninové kreace.


Skvěle se hodí na veškerou zeleninu - okurky, mrkev, cuketu, řepu, vodnici, atd. V této kategorii vám nabízíme profesionální zářízení na zpracování potravin, jako je například kráječ na ovoce a zeleninu, spirálový kráječ brambor a zeleniny , krouhač zeleniny , kráječ na hranolky a další. Tento ruční kráječ zeleniny vám usnadní přípravu originálních zeleninových kreací. Dokáže zeleninu krájet na různé tvary podle zvoleného nástavce: široké nudle, tagliatelle nebo špagety. Stylový kráječ je vhodný na krájení tenkých proužků zeleniny nebo k dozdobení salátů a pokrmů.


Ruční kráječ zeleniny je praktický a účinný na přípravu originálních zeleninových kreací. Díky spirální fréze dokážete vykouzlit souvislý pás z mrkve, ředkvičky, okurky, cukety a jiné zeleniny. Vytvoříte Julienne nebo Allumette pásy (kulinářské nařezání zeleniny , na dlouhé, tenké a rovnoměrné proužky) pro dokonalý vzhled jídel jako od profesionálního šéfkuchaře.


Připravte si originálně vypadají saláty, chutné a zdravé zeleninové špagety nebo zábavné spirálové ozdoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky