středa 27. března 2019

Láhev equa

Láhev equa

Skleněné lahvičky EQUA mají nyní objem 550ml a 7ml - mnoho možností, jeden cíl: dát žízni šach-mat. Umožní vám dodržovat pitný režim, ušetříte za drahou balenou vodu a přispějete k ochraně životního prostředí! Je zdravotně nezávadná, vhodná do školy, na výlet, do práce i na sport. Opakovaně použitelná EQUA láhev Vás bude doprovázet kamkoli jdete.


Nejnovější láhve v nabídce. Meet the biggest variety of healthy and beautiful reusable water bottles. Láhev EQUA Flamingo 6ml. Newest edition, SMART water bottle, tracks your daily water intake and reminds you to stay hydrated.


Plastová láhev Equa Plain je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu Eastman Tritan, který neobsahuje škodlivou složku BPA. Vysoce kvalitní materiál Eastman Tritan (BPA free) - 1 nepropustné víčko - 1 recyklovatelná - Ergonomicky tvarovaná, aby se pohodlně nosila a padla přesně do ruky - Úspora peněz a životního prostředí - Elegantní a praktická - Pro dokonalé. Kompletní informace o produktech značky Equa - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Equa na jednom místě - Heureka.


Láhev equa

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Velký výběr lahví z nerezu, plastu i skla z netoxických materiálů pro každodenní použití. I vy můžete ničení přírody zastavit! Přestaňte kupovat jednorázové PETky.


Místo nich si pořiďte stylovou skleněnou láhev na pití. Lahev můžete opakovaně plnit a až vám omrzí tak ji zrecyklujete. Borosilikátové sklo vydrží. Všechny lahve jsou z borosilikátového skla.


Láhev equa

To se používá třeba v laboratořích. Equa - slovinská značka ekologické skleněné lahve na vodu. Značka Equa vznikla z nádherného nápadu. Založil ji Anže, když se procházel na pláži ve Slovinsku a naštvalo ho, kolik plastových lahví se kolem něj válí na zemi. Byly v moři, na pláži, všude.


Byl překvapený, kolik plastu lidé vyhazují do přírody a. Láhve na pití Equa jsou praktické, módní láhve, které jsou vyrobeny s ohledem na životní prostředí. EQUA je slovinská značka ekologických designových lahví z borosilikátového skla i plastu – bez BPA, zato se spoustou ekologických certifikátů. Příběh EQUA začal, když se výkonný ředitel značky, Anže, procházel po pláži a byl. Skleněná láhev na pití EQUA MISMATCH BLOOM je o zdravém životním stylu, aktivitě a pohybu.


Chcete-li mít jistotu, že máte dostatek pitné vody po celý den, mějte u sebe stylovou a praktickou láhev EQUA s vodou. Minimalistický tvar a monochromatický grafický design určují tuto Equa láhev jedinečnou a stylovou. Pokud se vám líbí určovat vlastní pravidla a zvládáte problémy života svým. Ekologické láhve Equa jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadných a odolných materiálů. Díky nim jsou lehčí a odolnější.


Mají ideální velikosti i pro ty nejmenší. Equa dělá z láhví designový doplněk, který nikdy neomrzí a zamezuje vzniku zbytečného odpadu. Kolekce láhví Equa ACTIVE je určena pro aktivní, sportovně založené lidi, kteří mají rádi každodenní pohyb a zdravý životní styl. Vhodná je i na horké nápoje.


Láhev equa

Silikonové prvky chrání. Ekologická a velmi houževnatá láhev Equa s fialovým potiskem a fialovým víčkem. Láhve jsou hydrolitický stabilní a hlavně odolná proti teplu a chemikáliím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky