pátek 22. března 2019

Topná tyč s termostatem 600w

Topná tyč s termostatem 600w

Elektrická topná tyč s termostatem a regulací, 600W. Plně programovatelná, velké množství topných programů. Barvy bílá a lesklý chrom. Detailní popis produktu Smart Plus 600W. Zahřejte si koupelnu s praktickou a elegantní topnou tyčí Smart Plus s termostatem.


Dvoustupňová ochrana proti přehřátí. Funkce proti zamrznutí tekutiny. Symetrické provedení umožňuje instalaci na levou i pravou stranu radiátoru. Topná tyč s termostatem 600W MS GT600MS.


Hranatý design vhodný pro všechny typy radiátorů. Sapho ONE D topná tyč s termostatem, 600W , pravá, chrom-. CINI GT topná tyč 600W.


Topná tyč s termostatem 600w

Ohřívač s elektronickým termostatem typu GT je zařízení sloužící k vytápění systémů, jako jsou radiátory v koupelnách, sušáky ručníků, nebo jako dodatečný prvek pro již existujících systémy radiátorů. Umožňuje nastavit topný program pro každou hodinu v týdnu. MOA topná tyč s termostatem , 6W , chrom (MOA-C-600) - SAPHO - MOA topná tyč s termostatem, 600W , Chrom Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení - zboží však nelze odebírat osobně nebo platit dobírkou. Velmi elegantní elektrická topná tyč s regulací Home Plus pro vaši koupelnu.


Připojení topné tyče k tělesu, vlastní regulace i připojovací kabel jsou schovány pod krytem topné tyče v příslušné barvě. Sapho topná tyč s termostatem 6W chrom KTX-C-600. Nabízíme patrony o výkonech přesně do našich radiátorů.


Topná tyč s termostatem 600w

S výběrem i objednávkou Vám rádi poradíme - kontaktujte nás. Nemůžete vyplnit toto pole. Otopná tělesa a koupelnové radiátory - internetový obchod otopných žebříků do koupelny s kamennou prodejnou v Praze.


Chcete vedieť, či je cena 94. Topné tyče pro radiátorové žebříky s termostatem. Termostat udržuje nastavenou teplotu otopného tělesa nezávisle na teplotě v místnosti. Možnost nastavení od 30°C do 70°C.


Topná tyč s termostatem 600w

Pro kombinované vytápění je nutné doplnit o T-kus. Vhodné pro použití v koupelně s podlahovým vytápěním. Přihlásit se Registrace. SAPHO MOA elektrická topná tyč s termostatem chrom 400W MOA-C-400. Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat.


Koupelnový nábytek a doplňky do koupelny - internetový obchod koupelnového vybavení s kamennou prodejnou v Praze. Vážení zákazníci, v souvislosti s COVID-náš e-shop funguje bez omezení, avšak objednávky nelze platit dopravci dobírkou. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Automatické vypnutí ohřevu po hodinách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky