středa 6. března 2019

Eta centrino

Můžete ho použít pro šlehání, hnětení, mixování, sekání, strouhání, drcení ledu i citrusovač pro odšťavňování citrusových plodů. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Bogato osnovno opremo, ki vključuje tudi ožemalnik, lahko še dopolnite iz široke ponudbe dodatne opreme. K tomuto produktu máme v ponuke toto príslušenstvo a náhradné diely.


Spotrebiče pre vašu domácnosť a osobnú starostlivosť s tradíciou viac ako rokov prinášajú vysoký štandard a inovácie do vášho domova.

Zárukou kvality je predĺžená záruka z dvoch na až rokov. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus, a to zcela právem.


Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Citrus press can be optionally extended. W and combines functions in one machine.


You can use it for kneading, chopping, grating, ice crushing or citrus juicing.

Multifunkční food processor Eta Centrino v bílé barvě se základním vybavením zvládne vše od sekání, strouhání přes šlehání, hnětení po odšťavňování. Součástí je i funkce ICE určená pro sekání ledu. Môžete ho použiť pre hnetenie, sekanie, strúhanie, drtenie ľadu a odšťavovanie citrusových plodov.


Prístroj sa stane vaším neodmysliteľným spoločníkom v kuchyni. Jednoducho a rýchlo ho využijete na pečenie, varenie a úpravu surových pokrmov či mixovanie čerstvých ovocných. A széles tartozék skáláját, beleszámítva a gyümölcscentrifugát, bővítheti még egyébb tartozékok megvásárlásával. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vážený zákazníku, děkujeme, že jste využil služby Prodlužka záruky ETA.


CENTRINO az 1ben multifunkciós konyhai robot. Tuto službu poskytovanou nad rámec zákonné záruky je nutné aktivovat v registračním formuláři. K platné registraci je třeba prodejní doklad s údaji o zakoupeném zboží a vygenerovaný certifikát. Ovládanie s plynulou reguláciou otáčok zaručí jednoduchú obsluhu. Největší elektro outlet v ČR.


Nové elektro s nejnižší cenou na trhu. Többfunkciós robotgép Centrino Eta feláll csak különböző funkciók, többek között egy turmixgép, és citrusprés. A megoldás előnye, könnyű ellenőrizni változtatható sebességgel.

Az elismert Eta márkájú sokoldalú Centrino konyhai robotgép nbsp;biztosan minden háztartásban jó szolgálatot tesz majd. Multifunkční kuchyňský robot Centrino Eta zastane hned různých funkcí včetně mixéru a lisu na citrusy. Výhodou je snadné ovládání s plynulou regulací otáček. Všestranný kuchyňský robot Centrino osvědčené značky Eta jistě najde využití v každé domácnosti. Mnoho ND ETA vedeme skladem.


ETA jako jsou nádoby, víka nádob, hnětací a sekací nádstavce, struhadla, unašeče a. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky