čtvrtek 7. března 2019

Litinové smaltované pekáče

Litinové pekáče - návrat k ověřené klasice. U pečeného masa, zapečených brambor nebo těstovin se s velkou láskou vracíme ke starým receptům, které si možná ještě pamatujeme od babičky z venkova. A pak zjistíme, že na pekáči z tenkého plechu krytého nepřilnavým plastem to nějak není ono.


Tyto pekáče jsou vyráběny již desítky let a věrně slouží ve velké části českých domácností. Každý má možnost vybrat si pekáč s rastrovaným či rovným dnem. Jako novinku zařadila firma BELIS smaltované litinové pekáče řady Queen line ve dvou odlišných velikostech.

Skleněný pekáč je pak ideální na zapékání brambor, zeleniny nebo na nejrůznější nákypy. Víko můžete použít i samostatně třeba pro přípravu chlazených dezertů. Do zlatova vypečené masíčko jednoduše připravíte v litinovém pekáči české značky Belis, která vyrábí klasické smaltované litinové pekáče i pekáče z oblíbeného modrého smaltu, který znáte už z kuchyní našich babiček. Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic.


Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Předností litinových pekáčů je jejich velikost, do většiny litinových pekáčů bezproblémů dáte celou husu.


V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX.

Na litinovém nádobí vařily už naše babičky a řada z nás má jeden nebo dva kousky doma ještě z této doby. Pekáče smaltované , litinové. Smaltované nádobí značky SFINX. Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku.


Mlýnky na maso Řezačky Masa. Cukrářské a pekařské potřeby. Nádobí pro domácí, profesionální vaření, kuchyňské i bytové doplňky, samovary, keramika. Do každé domácí nebo profesionální kuchyně patří pekáče do trouby.


Ať si koupíte sebelepší teflon nebo keramiku, časem ho budete muset vyměnit kvůli poškozenému povrchu. Tento web používa súbory cookie. Litina je všechny přežije - ušetříte tak spousty peněz. Díky speciální technologii se postranní ucha zahřívají pomaleji než zbytek nádoby. Nákupem získáte dva pekáče , které se dají použít buď jednotlivě nebo jako pekáč a poklop.


Není divu, nemalá část našich tradičních jídel prochází úpravou v troubě. Přizpůsobili jsme tomu naši nabídku, v našem sortimentu najdete celou řadu zapékacích mís a kvalitních pekáčů do trouby. KUCHYŇSKÉ NÁDOBÍ LUKKARO s. Kvalitní smaltované litinové nádobí používaly již naše babičky.

V Českých Budějovicích byla obnovena výroba tradičního českého nádobí s modrým smaltem. V naší nabídce tak kromě oválného pekáče najdete nyní i rendlíky, hrnce a pánve. Jedná se o nádobí s mnohaletou tradicí a dlouhou životností. Je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce a navíc také do trouby.


Vážení zákazníci, náš eshop je plně v provozu a standardně doručujeme Vaše objednávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky