středa 8. ledna 2020

Retro sporák

Retro sporák

Gorenje EC52CLI Sklokeramický sporák Gorenje EC52CLI v retro dizajnu v barvě slonová kost. Trouba EC52CLI je vybavena mnoha užitečnými funkcemi, mezi takové patří například. Vášeň pro vaření si zaslouží vynikající sporák v harmonické kombinaci praktičnosti a stylu. Inspirovaný uměním vaření největších světových kuchařů, Smeg vyvinul originální designové ikony, kde styl a elegance jdou ruku v ruce s vysokým výkonem, snadným ovládáním a minimální spotřebou.


Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby. U retro sporáků design Classico. Retro spotrebiče na sklade. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


ELECTROLUX, GORENJE, AMICA a ďalších. Plynová varná doska s príklopom kombinovaná s multifunkčnou elektrickou rúrou s objemom litrov splnia vaše očakávania. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie. Horúci vzduch V malých kuchyniach už nemusíte robiť kompromisy ohľadne výkonu Tento sporák nie je až taký široký ako štandardné sporáky, a preto ho ľahšie umiestnite kdekoľvek v Umožní vám.


GORENJE EC52CLB - černá, retro , sklokeramická deska, multifunkční trouba. Nabízí výjimečnou kvalitu a dokonalé designové zpracování. Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou. Náš článek Jak vybrat sporák vám určitě pomůže. Nejoblíbenější typ s možností.


Retro sporák

Rýchle a precízne ovládanie ohrevu. Sporák s indukčným varným panelom. Rúra s katalytickými povrchmi na rýchlejšie čistenie. Mimoriadne veľký ventilátor, ktorý zabezpečuje rovnomernú pečenie pokrmov. Výber toho optimálneho vás bude tešiť veľa rokov, rozhodujte preto starostlivo – niekedy nejde len o rozdiely medzi plynovými horákmi a indukčnou doskou.


Vybrali sme pre Vás tie najlepšie spotrebiče klasického štýlu, ktoré vytvoria vo Vašej kuchyni kúzlo a teplo domova, v rustikálnom štýle. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Pozrite sa na sporáky s dlhoročnou tradíciou.


Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva. Predám výborný elektrický sporák s indukčnou platňou. Bežný používaný stav, v predu na tlačítku má jemne ošúchanú striebornú farbu - vidno na foto.


V príslušenstve je i plech a rošt. Vzhled kuchyně v rustikálním nebo retro stylu nemusí být narušen nesouladem mezi nábytkem a spotřebiči. Díky volně stojícím i vestavným spotřebičům, odpovídajícím typu kuchyně, potěšíte oko estéta harmonickým souladem a zároveň získáte maximální komfort při vaření,“ říká Regina Netolická ze společnosti Gorenje a doplňuje: „Spotřebiče, a hlavně. Water systém urýchli čistenie rúry, ktoré prebieha takmer samo. Elektrické sporáky disponujú elektrickou rúrou a sklokeramickou, alebo liatinovou varnou doskou.


Retro sporák

Vhodné do domácností, ktoré sa chcú vyhnúť použitiu plynu. Chic, Vintage and Funky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky