čtvrtek 16. ledna 2020

Rotační kulmofén babyliss

Rotační kulmofén babyliss

Rotační kulmofén Babyliss. Vyznačuje se především šetrným a rychlým vysoušením a tvarováním vlasů. Výsledkem kulmování jsou hladké a lesklé vlasy. Navíc zanechává vlasy dokonale uhlazené, bez problému rozčesává i dlouhé kadeře a odstraňuje statickou elektřinu z vlasů, čímž zamezuje elektrizování a poletování vlasů. Kulmofén navíc disponuje funkcí ionizace s antistatickým účinkem, který ochrání vaše vlasy a udrží je dlouhodobě zářivě lesklé.


Jednou z hlavních předností tohoto modelu společnosti Sencor je jeho bohatá sada příslušenství, ve které naleznete koncentrátor pro silné proudění vzduchu, kulmovací kleště, kulatý kartáč či poloviční kartáč. Kartáč na vlasy Babyliss AS530E v sobě kombinuje vysoušecí a rotační kartáč. Kompaktní a ultra tenký design je maximálně praktický. Přístroj umožňuje dvě nastavení toku vzduchu a teploty, je osazen keramickou štětinovou hlavou a má možnost rotace oběma směry. Zľavy až Doprava do druhého dňa.


Při výběru nového kulmofénu se zaměřujte i na takové detaily, mezi které patří kupříkladu výrobní materiál hlavice. Z technických parametrů by vás měl zajímat příkon, nastavení teploty nebo rychlost foukání vzduchu. Veškeré informace o produktu. Díky směrům rotace se nemusíte bát zacuchávání vlasů a funkce chladného vzduchu se postará o fixaci účesu. Kvalita a spolehlivost jsou prověřovány.


Pořiďte si kulmofén Philips, Babyliss nebo Rowenta a získejte dokonalý účes. BaByliss - přední značka na světovém i evropském trhu. Výhody kulmofénu na vlasy.


Kulmofén neboli foukací kulma spojuje vlastnosti fénu a kulatého kartáče do jednoho přístroje. Kulmofén můžete použít na mokré, polosuché i suché vlasy a vytvořit tak požadovaný účes. Tato horkovzdušná rotační kulma je vhodná pro každodenní styling Vašich vlasů. Vysoušejte a tvarujte účes současně – nový kulmofén Philips Essential Care vám umožní vlasy současně vysoušet a tvarovat, přičemž se vlasům dostává maximální péče. Kulmy a vysoušeče vlasů značky Babyliss.


Rotační kulmofén babyliss

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Remington, Rowenta, Philips, BaByliss. Jde o nejoblíbenější značky kulem, a to podle hodnocení zákazníků i prodejnosti.


Produkt Kulmofén rotační Babyliss AS520E šedý prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. K dispozici několik kusů. Elektro pro kadeřníky - Horkovzdušné kartáče od Svět kadeřnictví. Nabízíme horkovzdušné kartáče za skvělé ceny.


Rotační kulmofén babyliss

Už jen krůček a ušetříte. Neboli kulmofén ocení ženy, které chtějí opticky zvětšit objem vlasů. Ionizační kulma na vlasy. Horkovzdušné kulmy jsou opatřeny kulatým nebo plochým kartáčem, slouží k vysoušení vlasů a zvýšení objemu.


Její povrch je obvykle turmalínový nebo v kombinaci s keramikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky