středa 15. ledna 2020

Ruční kráječ na cibuli

Víceúčelový ruční kráječ na cibuli je vhodný pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule a další zeleniny, ovoce. Zejména u cibule oceníte, že můžete krájet velké množství cibule bez uslezených očí! Velice rychlé krájení bylinek, cibule , česneku a dalších potravin. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli.


Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. Z odolného materiálu vhodného pro styk s potravinami.


S multi ostřím z nerezové oceli. Elektrický kráječ na knedlíky, nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1. Nerezový kráječ z nerezu na cibuli , zeleninu, česnek či bylinky. KRÁJEČ ZELENINY PRESS Tento univerzální kráječ není třeba dlouze představovat,většina jej jistě dobře zná z TV reklamy. Jedním stiskem krásně nakrájíte zeleninu, ovoce, cibuli apod.


Pokud chcete krájet na jemno, stačí stisknout vícekrát za sebou. Univerzální ruční kráječ na chleba s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Před samotným vložením oloupané cibule do kráječe je dobré překrojit cibuli na polovinu či více kusů, lépe a rychleji rozporcují nerezové nože kráječe najemno jednotlivé kusy. Staré zlaté časy se vracejí.


Pamatujete jak jsem všichni měli v kuchyni jeden druh kráječe na cheba, protože jiný se zkrátka nedalo sehnat? Kráječ se snadno udržuje. Ruční kráječ na cibuli Culinaria II. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Zapíchněte do oloupané cibule rozkrojené na poloviny a mezi jehlicemi nakrájejte na plátky. Tělo kráječe je vyrobené z plastu a nože z nerezi.


V nabídce najdete elektrické kráječe , které jsou programovány i ruční kráječe , se kterými. Domácnost Inzerce Trutnovinky. Pro zobrazení, je nutné se přihlásit. Vítězky soutěže o vstupenky jdou trsat na Ples Lokomotivy 23. Vstupenky na Vinařský bál vyhrály tři.


Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky. Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Velkou výhodou při krájení cibule je, že štiplavé silice nedráždí oči. Velice dobře a rychle se s ním pracuje, lze nastavit čtyři různé tloušťky krájených plátků a za pomocí ostrých „nožíků“ nakrájí zeleninu nebo vhodné ovoce na dvě velikosti proužků a cibuli na kostičky.


Prodám starý retro kráječ na chleba ,veku,salám,atd. Třeba se bude někomu hodit. Koukni na mé další inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky