čtvrtek 9. ledna 2020

Savo perex bezpečnostní list

Identifikátor výrobku Název výrobku: Savo Perex Svěží. Prádlo namočte na 1−hodiny a po důkladném vymáchání doperte ručně nebo v pračce. Pozor: Savo Perex nepoužívejte na vlnu, hedvábí, polyamidová vlákna a takto označené tkaniny: viz obal. Nepoužívejte na: eloxovaný hliník a linoleum.


Savo perex bezpečnostní list

V případě pochybností, nového nebo neobvyklého povrchu, barvených ploch nebo lakovaného dřeva, lakovaného kovu, mramoru, vinylu, pochromovaných povrchů. Savo Perex bělidlo je vhodný na: - bavlnu - bílé a stálobarevné prádlo (např. košile, ručníky) - záclony bavlněné i polyesterové - úpravu tkanin batikováním. Navigace pro příspěvek. Previous post: bezpečnostní list _ Savo.


Napsat komentář Zrušit odpověď na koment. Uvedené údaje odpovídají současnému stavu vědomostí a zkušeností a jsou v souladu s platnými právními předpisy. Nemohou být považovány za záruku vhodnosti a použitelnosti. Parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla v automatických pračkách, ale i pro ruční bělení.


Bezpečnostní list - Savo Perex květinová vůně. Tekutý prostředek pro bělení prádla. Odstraňuje špínu a skvrny již při předpírání. Příjemná květinová vůně.


BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. Indexové číslo: nepřiřazeno. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU. SAVO WC Oceán dezinfekční. Gelový koncentrovaný čistič se sníženou stékavostí.


Savo perex bezpečnostní list

Motiv na tmavší bavlněné tričko vytvořte buď. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána. Savo Perex - tekutý prostředek pro předpírání a praní bílého a stálobarevného prádla navrátí vašemu prádlu ztracenou bělost.


Jak můžete Savo Perex použít: Předpírání a bělení v automatických pračkách: Nastavte program s předpírkou. B1EC00_ savo - perex -kvetinova vune. Vložte prádlo do pračky, nadávkujte prací prostředek a. B2EC00_ savo - perex -svezi vune. Koncentrovaný prostředek pro předpírání a bělení bílého i starobarevného prádla k bělení a namáčení v automatických pračkách,.


Savo perex bezpečnostní list

Jedna tuba sanitárního maziva Ravak vystačí na ošetřování Vaší domácnosti na dlouhá léta. Savo univerzální čistící přípravek na podlahy a jiné omyvatelné povrchy (např. kachličky, laminát, plasty apod.). Rychle schne a zanechává povrch lesklý a beze šmouh.


Váš domov provoní svěží vůní. Zřeďte Savo Perex v poměru 1:vodou. Kápněte roztok na méně viditelné místo.


Pokud se materiál do jedné minuty neodbarví, je stálobarevný a můžete Savo Perex bez obav použít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky