pondělí 27. ledna 2020

Ruční pračka bazar

Ostatní - Rucni pracka bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Disponuje kapacitou kg prádla. Na výběr má programů.


Popis: mam to po prababičce a chtěla bych ji prodat. Mimořádně tichá pračka - Silent System PLUS. Až na kg praní prádla. Možnost odloženého startu praní.


Displej - díky LCD displeji poskytuje tato pračka přesnou kontrolu při výběru jednotlivých nastavení, včetně teploty a rychlosti odstředění. Ihned k odvozu, foto v příloze. Pračka je výborném stavu, původní cena 12.


Kategorie Pračky - bazar. Kukkatoimitukset koko Suomeen ja yli 1maahan. Dům a zahrada - Rucni pracka bazar. Je vhodná do výstavní expozice nebo sbírky starých domácích předmětů.


Funkce -po vložení prádla se toto spustí do pracího roztoku víko se uzavře a kýváním se pere,stav stará viz foto. Johns Volldampf Waschmaschine 3. Horní a spodní díl obalu, buben s dvířky a klikou. Zájemce prosím o nabídku přes odpovědní formulář. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Pračky v obci Praha.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. U kliky chybí dřevěné madlo, aretační šroub pro zastavení pohybu bubnu je funkční. Prodám ruční hliníkovou pračku na kliku. Vstupní otvor ( hrdlo ) má průměr 155mm, hloubka nádoby je cca 290mm.


Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Pračky - Minipračky. Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestác. Připojit se samozřejmě dá i na tepl.


Cestovní vysokotlaká ruční pračka kompaktních rozměrů vhodná např. Vypere až kg prádla za pouhých pár minut, a vaše oblečení bude opět čisté a svěží. Ruční tlaková pračka White Magic. Pomocí unikátního vysokotlakého. Pracovní část - buben je hliníkový, uvnitř čistý z venku zaprášený.


Podstavec je kovový, místy lehká koroze. U kliky je aretační šroub pro zastavení pohybu bubnu při manipulaci s prádlem - možno zastavit v jakékoli poloze. Bajonetový uzávěr se nasadí na tři kovové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky