čtvrtek 9. ledna 2020

Zahradní konev plechová

Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. KRTEK Konvička 15cm plechová konev KRTEČEK barvy. Báječná hračka pro každého malého zahradníka. Velká zahradní konev na zalévání trvalkových, bylinkových nebo zeleninových záhonů.


V naší nabídce konví na zalévání můžete vybírat konve o objemu 5l, 5l, 8l, 9l nebo 10l. V nabídce je jak plastová konev , tak plechová konev.

Konve mají široké hrdlo na nalévání vody. E-shop s pozinkovanými kovovými zahradními konvemi, květináči, plechovými koši a vědry. Léty prověřená kvalitní značka Kovotvar za dobrou cenu.


Skvělé dárky pro zahradníky i užitečné doplňky pro květináře, aranžéry a zahradní architekty. Tyto zahradní plechové domky jsou mimořádně odolné a snadno rozebíratelné, takže je lze jednoduše převézt na jiné místo a znovu smontovat. Retro dárky pro muže i pro ženy, dekorace, home dekor, dekorace do bytu, zahradní lucerny, kovové lucerny, dřevěná lucerna s kovovou střechou, dekorace do zahrady, dekorace do kuchyně, dekorace kovové srdce, dekorativní tapety, dekorativní samolepy, retro plechové cedule, retro obrazy, dekorace provence, kovová lucerna,dřevěná kravička na čaj.


Slouží k zalévání rostlin, květin, trávníků apod. Díky dlouhému tvarovanému k.

A tak mnohá konev i konvička skončí nakonec jako dekorativní předmět. Tahle klasika patří prostě na každou zahradu! Má oblé držadlo, takže se nezarývá do ruky, ani když je po okraj plná vody. Plechová žárově pozinkovaná konev vyrobená v ČR.


Konev levandule Abychom poznali co se Vám na našich stránkách líbí, a mohli naše stránky stále vylepšovat, používáme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení. Rozměr : × × cm. Líbí se (1) Konve na zalévání Kovové konve na zalévání Retro konve na zalévání Konve na zalévání - l Šedé.


Naaranžujte si do něj květiny nebo si ho vystavte jen tak, bez květin. To je už na vás, jak to máte rádi. Nesmrtelná konev pro opravdové milovníky zahrady! Objem litrů je ideální především pro zdatnější zahradnice a zahradníky, protože vodou naplněná konev není pro muší váhy.


Ale zase s ní zvládnete zalít velký kus zahrady! Praktické zahradní konve z plechu, keramiky či porcelánu. Zahradní konev stříbrná 9l - pozinkovaná.


Originální plechové konve zajistí dostatek vláhy vašim oblíbeným květinám a tolik milované zelenině. Proto konev často zůstává stát po ruce na viditelném místě.

A tam může pěkná zelená, červená, žlutá nebo modrá plastová, která je navíc lehká a tudíž praktická, fungovat zároveň jako efektní barevná dekorace mezi rostlinami nebo na zeleném trávníku. Konve nemusejí být nutně jen prostředkem k zalévání květin, ale mohou skvěle posloužit i jako dekorace. Konev je pozinkovaná a její součástí je zalévací růžice. Odeslat kopii na můj e-mail.


Informace o zpracování osobních údajů. Správný zahradník je vždy vybaven plnou konví s vodou (případně s naředěným hnojivem). Pokud tedy nemáte velkou zahradu se stromy, kde se vyplatí investovat do zahradní hadice.


Některé tipy konví navíc nabízíme s kropítkem, to je však možno dokoupit také. Lehká zahradní konvička na zalévání ve tvaru tradiční čajové konvice bude skvělý doplněk vaší zahrady i terasy. Plastová konvička v pastelové světle růžové barvě se bude.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky