středa 22. ledna 2020

Starožitné kořenky

Starožitné a umělecké porcelánové Slánky, kořenky. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Prodám starožitné německé kořenky s původní poličkou. Kořenky co jsou na zemi,se ješte zavěsí na spodek policky.


Nejlépe osobní vyzvednutí-Praha Horní Počernice.

Platné do smazání inzerátu. Apr This Pin was discovered by Jana. Prodám bazar Středočeský kraj Prodám kompletní sadu starožitných kořenek (celkem ks) z počátku 20. Johan Maresh), značeno viz foto, 6x velká dóza - chybí víčko, 4x malá dóza - ťuklá. Zlaté starožitné kapesní hodinky dámské jeptišky s diamanty 60.


Kč Staré hodiny Budík hrající Tanečnice tancuje a hraje melodie Mosazné mechanické Foto VIDEO 5. Vyberte si z naší nabídky starožitných panenek a najděte tu, která Vám ve sbírce ještě chybí.

Popis: Prodám tyto velké krásné starožitné kořenky v moc pěkném stavu. Pokud naopak chcete nějaké starožitné keramické kořenky prodat, není to žádný problém. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte. Praktická sada s černými nápisy a jednoduchou, převážně modrou rostlinnou výzdobou. Keramické secesní kořenky s odstupňovanými mírkami.


Vznikla nápaditým použitím krycích šablon. Tato zdobná technika se tak osvědčila, že se používala i na širší keramický sortiment. Také proto jsou tyto kořenky mezi lidmi tak.


Internetová aukční síň eSTAROŽITNOSTI. Národní galerií v Praze. Vyrobeno v bývalém Československu. Všechny kořenky jsou nepoškozené a nepoužité a jsou na přiložených fotografiích.


Dřevěný rám je snad původní, bohužel byl přelakován viz foto. Nevolat, pouze psát, děkuji. V případě zájmu mohu nafotit detailnější fotografie.


Formát A počet stran většinou 2- 300.

Prodej možný i jednotlivé kusy. Cena 49Kč za JEDEN KUS. Obsahuje mimo jiné stolní stříbro, starožitné i moderní šperky, sklo, porcelán, keramiku,. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jedná se o tři kusy nábytku,Kuchyňská linka, dřez a. Produkt STAROŽITNÉ DOZY KOŘENKY KÁVA A CUKR PORCELÁN KVĚTY -H, detailní popis.


Hračky sběratelské starožitné (4) JAD Židovské ukazovátko (7) Japonsko Japan (2) Jiné (2) Kameny DRAHOKAMY Nerosty (2) Kapesní hodinky (2) KATALOG Vyznamenání Česko (2) KNIHY (5) Koberce (1) Korále korálky perly (7) KOŘENKA židovská kořenky (3) KOUPÍM - poptávka - VÝKUP (0) Kovové (4) Legionáři (5) Madonka Madonky. Krásná skříňka s šuplíčky na koření. Celkově je dochovaná pěkně, přesto, že například název hřebíček ja naprasklý a vedle na šuplíčku zázvor je odštipek na růžku. Poštovné při platbě na účet 1Kč = Balík na poštu Dopravné při platbě na účet na výdejní místo Zásilkovny = Kč Dopravné na dobírku pouze na výdejní místo Zásilkovny = 1Kč petr. Jsou dřevěné a velice zachovalé.


Byly funkční do poslední chvíle než se odstavili. Součástí je i natahovací klíček pro všechny tři péra stejný. Uvedené číslo na horní.


Dřez patří do kuchyně stejně jako například pracovní deska, umělecké a starožitné předměty - aukce i Vánoční solární osvětlení - Vánoční solární světelné řetězy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky