pátek 24. ledna 2020

Savo originál

Při déletrvajících teplotách vzduchu nad °C a trvalém slunečním svitu je vhodné aplikovat udržovací dávku denně. Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Spolehlivě likviduje baktéria, viry, riasy a nižšie huby. Koncentrovaný kapalný dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru.


Určen pro dezinfekci ploch, povrchůa předmětů. Dezinfekce pitné vody a vody v bazénech. Odstraňuje nepříjemné pachy. Velmi dobrá biologická odbouratelnost. Stlačte na vyznačených bočných plochách a odskrutkujte.


Doba pôsobenia minút. Pri manipulácii a skladovaní je nutné dodržiavať podmienky manipulácie uvedené v karte bezpečnostných údajov. Tato tradiční česká značka patří mezi špičku v oboru a díky bohatému sortimentu je všestranných pomocníkem, který vám usnadní každodenní úklid.


Savo originál

SAVO Prim Kvetinová vôňa l. Jednička mezi chlornanovými čističi. Savo proti plesni 5ml. Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks. Dodatečné údaje: EUH 2Pozor. Nepoužívejte společně s jinými výrobky.


Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). Chlornan sodný sa vo vode rozloží na. S takto pripravenou koncentráciou postupne kropte vodu v studni. Zbavte sa odolných škvŕn a nechajte všetky farby svojej bielizne zažiariť. Tento výrobek najdete v kategorii Drogerie a podkategorii Čisticí prostředky.


Jeho použití je všestranné. Reliably eliminates bacteria, viruses, algae and microscopic fungi. Jedná se o tradiční výrobek. Silné znečistenie najskôr mechanicky odstráňte. Hračky, predmety a plochy, ktoré.


Ten je stabilní pouze při teplotách nižších než °C. Bezvodý chlornan sodný se prudce rozkládá. The significance of this lion pair was their unusual behavior of killing men and the manner of their attacks. Zlikviduje 9 bakterií a virů ve vodě i na souši.


Je vhodné k dezinfekci vody v bazénech, ploch a podlah v domácnosti a kolem domu. Osvedčený a vysoko účinný dezinfekčný prípravok, ktorý zlikviduje 9 nebezpečných baktérií a vírusov rovnako ako choroboplodné zárodky, riasy a nižšie huby. Je možné ho použiť na dezinfekciu vody, bazénov, WC a ďalších povrchov v domácnosti.


Spoľahlivo odstraňuje až baktérií a vírusov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky