pátek 24. ledna 2020

Ryze v parnim hrnci tefal

Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů. Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek! Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact.


Těstoviny nevím, ale rýže se v něm uvařit dá, ale v samostatné zvláštní misce s vodou, takže jako v normálním hrnci , jen teplo nedělá plyn nebo elektřina ale pára. Takže možná i ty těstoviny by šly.

Já nezkoušela ani tu rýži. Ale ta je prý taky výborná, jen nevím, proč ji dělat v parním hrnci stejně ve vodě. I takto se dá kuře v parním hrnci připravit. Kuře je křupavé a díky hlavní přípravě v parním hrnci velmi šťavnaté. Podáváme teplé s přílohami, nebo jen s pečivem a kyselou okurkou.


Těstoviny mi přijdou jako blbost vařit v parním hrnci , ale rýže je z něj super! Rýži nejdříve pořádně propereš - já to propírám aspoň šestkrát v odměrce a peru rukou, pak vodu sleju naleju novou a znovu a znovu… Chce to také nějakou kvalitnější rýži.

My máme rádi kulatozrnou a na něco také arborio. Snips Nádoba na vaření rýže a zrní v mikrovlnné troubě. Dóza ideální pro vaření, servírování a skladování rýže a zrní ve stejné nádobě.


Dóza je vybavená lžičkou a má dvojitý kryt. Má stupňový bezpečnostní systém pro mimořádně bezpečné vaření v tlakovém hrnci. Rychle a snadno v něm uvaříte maso, ryby, zeleninu či polévky. Nádoba je z trvanlivé nerezové oceli a proto je o lehčí. Vaření v páře představuje jeden z vůbec nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů.


Hlavní výhoda spočívá v tom, že pokrmy neztrácejí důležité živiny, a tak budete tělu dodávat plnohodnotné potraviny prospívající vašemu zdraví. Jak vařit v parním hrnci. Není parník jako parník.


Parní hrnec pro nemocné i labužníky. Proč vařit v parním hrnci ? Tipy na vaření v parním hrnci. Recept na bylinkové kuřecí plátky a. Videoukázka přípravy lososa s brambory a zeleninou v páře.

Rýže v parní, hrnci recepty, které budete milovat. Brambory mi chuťově nepřipadají výrazně lepší. Maso jsme v něm dělali - lososa nebo kuřecí. Chutnalo nám obojí moc.


Kuřecí jsem si nakrájela, okořenila, přidala třeba česnek. Já vařím v parním hrnci rýži běžně a je skvělá. Myslím, že každá rýže pojme trošku jinak vody. Já většinou vařím jasmínovou rýži a dávam ryži v poměru hrnek rýže a hrnek vody. Přidám trošku soli a asi na lžičku másla.


S tím máslem je to fakt lepší. Na tefalu se nastavuje rýže na minut. V nádobě umístěné v hrnci s vařící vodou uvaříte pohodlně a bez rizika připálení 5g rýže.


Ještě před uvařením suchou rýží v uzavřené nádobě propláchnete, k proplachování rýže nepotřebujete síto nebo jinou nádobu. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky nádobí. Vařte tak, aby si potraviny měly i po tepelném zpracování vitamíny!


Já uvažuju o parním hrnci , co má odkaz Mysulka, ale nemůžu se pořád rozhodnout, jestli není lepší klasický. V tom od Mysulky jdou dělat i omáčky, na druhou stranu mi přijde dost malý, zvlášť když se chceme rozrůst na člennou rodinu. Vložte brambory do nádoby k napařování.


Objevte tyto inovace, které vám pomohou s výberem vašeho tlakového hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky