středa 8. ledna 2020

Vak na listí

Skládací vak na listí a trávu se dvěma uchy usnadní Vaši práci na zahradě. Koš na trávu a listí se po použití jednoduše složí a při skladování nezabírá téměř žádné místo. VAK na zahradní odpad a listí - zelený 90x90x1cm. Kliknutím na tlačítko v pořádku, nebo používáním webu.


Vak na listí a zahradní odpad 200l, 60x60xcm.

Lehký zahradní koš ze zesílené plachtoviny se dvěma držadly pro hromadění a přenášení listí , zahradního odpadu a jiných lehkých materiálů, rozměry 60x60x55cm, objem 200L, materiál PE. Samozřejmostí je také sběrný vak , do kterého se vejde až litrů listí a dalších nečistot. Díky opravdu velkým rozměrům (100x100x1cm) a pevným úchytům v rozích se s vakem dobře manipuluje. Vak , který oceníte především na Vašich zahradách jako vak na listí , trávu, seno a zahradní odpad. Porovnání cen vak na listi a travu, srovnání cen vak na listi a travu na portálu HLEDEJCENY.


Bohatý výběr vysavačů listí značek AL-KO, BlackDecker, M. T Group a další nalezneta na Mall.

Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova. Na rozdíl od běžných zahradních vaků má tento Vak nosnost až 8kg, takže se rozhodně nemusíte bát jeho přetížení. Hrábě jsou ideální pro hrabání listí , travních odřezků, materiálu po provzdušňování a dalšího zahradního odpadu.


Hrábě na listí a na trávu jsou vhodné pro všechny násady z. Vysavače listí na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vak má dva integrované držáky pro zahradní nářadí (jako jsou hrábě nebo koště). Součástí balení je odnímatelná lopatka na listí s poutkem na ruku a dvě spony k upevnění např.


Nosnost vaku je až kg, objem činí 1litrů. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Děkuji, beru na vědomí Vaše soukromí je důležité: K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie.

Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Praktický vak na sběr spadaného listí nebo jiný zahradní odpad. Doporučte vybraný výrobek Vašim známým! Rozdělení vysavačů listí podle funkce.


Při nákupu techniky na úklid listí se můžete setkat se typy zařízení: – vysavač listí – fukar listí – kombinovaný fukar a vysavač. Na vás pak zůstává úkol daný pytel jen vysypat na kompost. Skladací koš na listí , hlavní předností tohoto koše je jeho skladnost díky speciální pružné konstrukci.


Vak na zahradní odpad zelené barvy, shora jsou otevřené. Vaky jsou velmi vhodné a praktické na veškerý zahradní odpa např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky