úterý 14. ledna 2020

Sušička ovoce bravo b 4085

Proudění vzduchu je zajištěno ventilátorem, výhodou je také snadná obsluha a údržba sušičky. V domácnosti oceníte nízkou hlučnost a malou spotřebu sušičky. Možnost dokoupení náhradních plat. Praktický spotřebič pro domácí sušení hub, zeleniny a dalších surovin.


Díky možnosti sušení masa není určena jenom pro vyznavače zdravé stravy, ale také pro gurmány.

Rozměry výrobku: 3x 4x 3cmVlastnosti a specifikace: plat ve výbavě. Doporučujeme: SeznamOpraven. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Funkční: ano (po zapojení fouká horký vzduch) Známky používání: ne Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky. Hlavně to máte mnohem dřív. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Sušička ovoce z pohledu kapacity.

Servis a pomoc Reklamační řád. Nejčastěji se sušička ovoce vyrábí s 5–platy, což je počet vhodný pro běžné domácí sušení. Nadšeným zahrádkářům a houbařům pak doporučujeme sáhnout po modelu se 7–patry.


Ta se hodí na velmi časté sušení potravin. Včera jsme poprvé sušili, no fiasko na celé čáře ,dala jsem tam mrkev na kolečka, rajčata, jablka a pak ty „placičky“,no na to, že to má sušit při stupních, tak vrchní plato bylo úplně studené a to spodní bylo trochu teplé, sušili jsme celou noc, zvuk to vydávalo jako trouba a manžel prskal, že to bude velká spotřeba Příkon. Mysleli jste sušička na ovoce ? Vďaka možnosti sušenia mäsa nie je určená len pre vyznávačov. Chcete vědět, zda je cena 9Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Tato sušička ovoce je výjimečná svou konstrukcí.


V této sušičce je vzduch veden ventilátorem středem ze shora, je rovnoměrně ohříván speciální kuželovou topnou spirálou a lehkým přetlakem rozdělen do každého patra, kde šetrným způsobem vysušuje suroviny. Ty pak můžete déle skladovat, protože se prodlouží doba jejich čerstvosti, navíc se zintenzivní chuť i vůně. Ovoce a zelenina si navíc zachovají až vitamínů a minerálů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! V naší nabídce najdete sušičky různých tvarů i velikostí, které vám dobře poslouží během celého roku.


Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme. V případě nouze – mrazák, chladnička atd.

Další částí jsou sušící plata , na která se ukládají sušené potraviny, tyto plata je zpravidla možno dokoupit jako příslušenství na sušičky potravin. Sušit ovoce na novinách nebo na topení je již překonáno, zkuste tuhle sušičku. Přístroj vhání ohřátý vzduch mezi plata s potravinami a intenzivně je vysušuje. Na počátku sušení může dojít ke vzniku většího množství páry a její kondenzaci na víku sušičky.


Kondenzát se po chvíli odpaří. Bravo pro ČR - Zboží přímo od výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky