úterý 21. ledna 2020

Tesařská sekera pravá

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Sekera má rovné ostří, které l. Hlava je vyrobena z vysoce kvalitní ručně kované oceli a konstruována tak, aby se ruka mohla přiblížit co nejsnadněji k obrobku. Tesařská sekera je vhodná pro tesařské a ostatní práce se dřevem. Hlava sekery je u topůrka zúžená, aby bylo možné držet sekeru bezprostředně nad ostřím pro maximální přesnost při práci.


Topůrko je v hlavě fixováno pomocí klínků (dřevěného a kovového) pro bezpečnější upevnění. Tato sekera je speciálně zhotovena pro tesařské práce. Hlava je vykovaná z oceli, která je následně pískována a nakonec ošetřena bezbarvým lakem.


Tvar hlavy umožňuje její chycení přímo nad ostřím pro lepší manipulaci sekerou při přesném přisekávání. Velikost x 1x 4mm. Od výroby zbraní, díky nimž získala své slavné logo, přes šicí a psací stroje, motocykly, až po robotické sekačky a bateriové řetězové pily se společnost Husqvarna Group stala největším světovým výrobcem lesní a zahradní techniky na světě. Dodávána s koženým krytem ostří.


Tieto sekery majú rovné, dlhé a tenké ostrie, čím vzniká rovnomerná sečná plocha. V hlave sekery je vykovaný oblúk, vďaka ktorém. STUBAI tesařská sekera 9g pravá z oceli kovaná s násadou Obj. Kovaná, broušená, leštěná a malovaná, s násadou 3mm vyrobenou z tvrdého dřeva.


Různé použití seker - štípání nebo kácení. Nabízíme i sekery pro volnočasové aktivity, jako je lov, kempování nebo sport. Odolné, pružné topůrko z ořechovce bílého. Nabízíme: sekera tesařská , univerzální, oboustranná, štípací, lovecká. Certifikace Doprava Kontaktní údaje OSTR.


Tesařskou sekeru poznáte podle rovného, perfektně vybroušeného ostří a s. Zadná strana sekery sa dá použiť. Tesárska sekera 700g FESTA s ergonomicky tvarovanou drevenou rukoväťou. I tak je ale dobré při jeho nákupu zohlednit pár základních věcí, aby se nestalo, že naletíte nespolehlivým výrobcům a pořídíte si produkt, který se vám brzy rozpadne.


Především na účelu, ke kterému budete sekeru používat, záleží, která sekera je pro vás ta pravá. Samozřejmě, určitě ji budete používat na dřevo. Ale je značný rozdíl, když budete sekat dřevo na zimu a namísto štípací sekery budete používat sekeru kempingovou nebo tesařskou.


Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše zahrada potřebuje. Popis: Táto sekera je špeciálne zhotovená pre tesárske práce. Jej ostrie sa dá použiť aj pre vyrezávanie. Hlava je vyrobená z vysokokvalitnej, rečne kovanej ocele a je navrhnutá tak, aby sa ruka mohla priblížiť čo najjednoduchšie k obrobku. Konfigurátor zostáv materiálov pre strechu.


Tento web využíva cookies pre Vašu pohodlnejšiu prácu. Kliknutím na súhlasím uzavrite túto lištu. Cookies, abychom Vám mohli co možná nejvíce zpříjemnili návštěvu na našem eShopu.


Hasičska sekera , na ostri poškozena viz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky