pondělí 6. ledna 2020

Zahradní úložný box plastový

Zahradní úložný box plastový

Zahradní úložné boxy na polstry a sedáky. Každý potřebuje své místo na odpočinek. I na zahradě chcete mít pořádek. Vyberte si úložné boxy na polstry i na zahradní nářadí za skvělou cenu na FAVI. Box v dekoru dřeva je velmi pevný a odolný.


Keter Sherwood box 2l. Materiál je odolný proti vlhkosti, nevyžaduje prakticky žádnou údržbu a je lehký, tudíž se s ním snadno manipuluje. Některé typy těchto boxů se dají zamykat. Venkovní plastový úložný box KIS MOBY s UV ochranou. Schází vám na zahradě úložný prostor?


Dřevěné či plastové zahradní úložný boxy jsou vhodné na podsedáky, prostírání, zahradní náčiní nebo hračky vašich dětí, které je tak už nebudou muset nechávat ležet různě po zahradě. Moderní design, snadná montáž, celoroční. Malý kvalitní plastový úložný box v dřevěném designu z kolekce WOODYS.


Box slouží k uložení nejrůznějších předmětů, k úschově hraček nebo dek a polštářů. Dodáváno v rozloženém stavu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do 24. Bylo by přitom chybou představovat si pod tímto pojmem jen nevkusné, lacině vypadající bílé židle a stoly. Větší plastový box s úložným prostorem o obsahu 4L.


Brightwood odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Plast vzor - imitace dřeva. Aldo Santorini Plus multifunkční úložný box , hnědý.


Zahradní úložný box plastový

Uzamykatelný plastový zahradní úložný box se vzorem dřeva. Box je z jedné strany opatřen kolečky pro snadnou manipulaci. Výrob ce - LIFETIME PRODUCTS INC.


Box domek má nosnou kovovou konstrukci a stěny, střecha, dvojité dveře, podlaha jsou vyrobeny z masivního. Výhodné internetové ceny. SKLADEM - do dnů u Vás.


Zahradní úložný box plastový

Odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na Vaší zahradě. Java je nevětší box díky jeho obsahu uložíte do něj hodně věcí, například - zahradní nářadí, hračky, polštáře nebo přikrývky. Sestavení byl docela problém. Při zacvaknutí jedné strany se rozložila druhá strana a doteď neotevřen,aby se náhodou zase nerozložil. Docela mně to zklamalo.


Naše boxy na nářadí jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, zajištěna je tak vysoká životnost a odolnost. Je vhodný na nářadí, polstry a další. Box je voděodolný, takže nehrozí, že by uschované věci promokly. Pro snadnou manipulaci je box z jedné strany opatřen kolečky.


Nabízíme velký výběr zahradních úložných boxů, kde Vám můžeme doporučit spostu druhů z naši nabídky zahradní úložné boxy, kde si můžete uložit nářadí, zahradní nábytek,hračky atd. Naše úložné boxy jsou rozděleny do kategorii podle materialu - ratanový úložný box - dřevěný úložný box a plastový úložný box. Dále úložný box na zahradu je. Větší uzaviratelný plastový box na terasu, možnost sezení, 125x55xcm. Na box si mohou sednout osoby.


Vhodný na nářadí, polstry atd. Má pohodlné víko s jištěním pomocí dvou pneumatických pístků s tlumičem (podobné písty jako u přední kapoty dražších aut) umožňuje otevření o stupňů a zajišťuje i bezpečné pomalé zavření. Capri odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na Vaší zahradě. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky tomu se do něj vejde například - zahradní nářadí, polštáře nebo přikrývky.


Jeho montáž je velmi jednoduchá a nevyžaduje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky