čtvrtek 9. ledna 2020

Termoska s pumpičkou 2 l

Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Je vhodná do restaurací, hotelů, cateringů a dalších. Nerezová termoska s pumpičkou ,l.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukojetí pro přenášení, vnitřní vyměnitelná část pak z odolného borosilikátového skla. Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie,.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Termosky s pumpičkou skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Výsledkem je, že horké nápoje, jako je čaj. Tescoma Sporty predstavuje nerozbitnou nerezovú termosku s dvojitým nerezovým plášťom a pumpičkou , ktorá je vhodná pre použitie ako v lete, tak aj v zime. Bude vám verným pomocníkom nielen v domácnosti, ale aj pri športe, v práci a na cestách. Je opatřena praktickou pumpičkou pro snadné dávkování a podávání nápojů.


Kvalitná nerezová termoska zaistí dlhodobú udržateľnosť teplôt ako. NEREZOVÁ TERMOSKA S PUMPIČKOU NA ČAJ ,L , L. Kvalitní nerezová termoska zajistí dlouhodobou udržitelnost teplot jak studených tak teplých. Vďaka elegantnému vzhľadu vyzerá skvele v konferenčných miestnostiach, reštauráciách alebo hoteloch. Je to ideální řešení pro rychlé a pohotové servírování kávy v konferenčních sálech, kanceláři či jídelnách. TESCOMA nerezová termoska s pumpičkou SPORTY 2. Termoska s pumpičkou je určena pro udržení stálé teploty u chladných i teplých nápojů.


Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOS-domácnost. Víko je vyrobeno z černého polypropylenu s pumpičkou. Yato Gastro Termoska S Pumpičkou ,2l Momentálně přidáváme popisy zboží, pokud máte zájem o tento výrobek a potřebujete o něm více informaci, napište nám. Eva Solo termoska s vakuovou pumpičkou l. Popis: Vhodná v létě na ochlazení studeným nápojem s ledem, v zimě na zahřátí teplou kávou, čajem, grogem, punčem aj.


Nabízíme gastro zařízení a vybavení za velmi příznivé ceny. Tato termoska , s objemem téměř litry, plná kávy udrží na nohou celou posádku po celý den. Klasický model zvětšený a vylepšený. Thermos Dětská termoska s brčkem 355l.


FUNtainer Dětská termoska s brčkem je nerezová vakuově izolovaná termoska pro předškolní a školní děti. Popis: FUNtainer termoska je odolná a vodotěsná, dobře padne do ruky, snadno se vejde do batůžku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky