čtvrtek 23. ledna 2020

Sádrokartonové desky rigips

Výběr správných materiálů a postupů může mít zásadní vliv na to, jak se budete doma cítit, ale také na vaše zdraví. Použitím vhodné desky pro příčku či zeď si můžete ušetřit starosti s tím, jak připevnit novou poličku i mrzení s hlučnými sousedy. Naše systémy toho nabízejí ještě mnohem více.


Nová kuchyň, velká rekonstrukce, hezčí koupelna, víc klidu od okolního hluku. Vždy chceme nabídnout něco navíc.

Máme pro vás nejen desky s výjimečnými vlastnostmi, ale také ochotu pomoct a poradit, pokud se do stavby pustíte svépomocí. To vše bez převrtání a speciálních hmoždinek při excentricitě „e = 1mm. Poličky s knihami, televizi, garnýže či obrazy je možné velmi snadno upevnit na stěně běžným šroubovákem. Do skupiny výrobků dodávaných pro tzv.


Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte sádrokartony za nejlepší cenu! Sádrokartonové desky , tmely a profily ve více než 1variantách vč. Jedná se o nejvhodnější materiál pro řešení prostoru interiérů, pro řešení příček, snížení stropů, či obklady podkroví.

Zavěšené podhledy Rigips jsou určeny pro širokou oblast použití v interiérech, jak u novostaveb, tak i při rekonstrukcích a opravách bytových, občanských i průmyslových staveb. Konstrukce podhledů slouží zejména ke snížení světlé výšky místnosti, řešení akustických nedostatků stávající konstrukce tak i. Vynikající hodnota odhlučnění ( vzduchové neprůzvučnosti až dB dle typu konstrukce), Vám zajistí komfortní bydlení. V nabídce najdete sádrokartonové desky značek KNAUF, LAFARGE a RIGIPS. Stavebné dosky so sadrovým jadrom, ktoré sú oblepené kartónovým plášťom. Sadrokartónové dosky sú súčasťou takzvanej j výstavby, ktorá vďaka absencii vlhkých procesov urýchľuje samotnú výstavbu.


Použitie sadrokartónových dosiek na výstavbu interiérových konštrukcií má mnoho výhod - úspora času, nákladov a samotného priestoru. Zvyšujú taktiež kvalitu. Sadrokartónové stavebné dosky RIGIPS vhodné na výstavbu vnútorných priečok a prekrytie podkrovných priestorov. Sadrokartón je rovnako vhodný aj ako suchá omietka a na vyrovnanie stavebných nerovností až do cm. Moderní konstrukční desky , mezi které patří i sádrokartonová deska RigiStabil, jsou materiálem, který lze v dřevostavbách všestranně použít.


Svými vlastnostmi se vyrovnají zděným příčkám, vysvětluje Zdeněk Černošek, produktový manažer společnosti Rigips. Akustické systémy Rigips používají speciální Modré akustické sádrokartonové desky a montují se jako vnitřní příčky, podhledy a předstěny v interiérech. Prodej za nejlevnější ceny po celé ČR,zboží dodáváme po celé ČR a SR.


Historie jejich výroby sahá až do r. Rychlý způsob výstavby a schopnost sádry přirozeně regulovat vlhkost, předurčuje sádrokartonové desky ke konstrukci vnitřních stěn, stropů i podlah, které.

Základní, akustické protipožární , impregnované, sádrovláknité desky a konstrukční. Nakupte sádrokartonové desky Rigips za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí sádrokartonové desky Rigips po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Zeptali jsme se Roberta Hoška, vedoucího centra technické podpory RIGIPS , jaké jsou typy sádrokartonových desek, podle barevného rozdělení.


Na produkty bez symbolu pí. Cena je bez DPH za sadrokartonovou desku tj. Minimální odběr je ucelená paleta. Desky se vždy orientují délkou kolmo na montážní profily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky