úterý 28. ledna 2020

Rychlovarná konvice se stupni

Pro nadšence a také malé děti je zajímavou vychytávkou barevné podsvícení jednotlivých teplot. V praxi to znamená, že pokud je teplota vody 60°C, pak je podsvícení zelené, u 70°C se objeví modré zabarvení, voda ohřátá na 80°C. Skleněná konvice na které můžete regulovat teplotu od 60°C až po 100°C s možností Keep Warm - udržení teploty vody na zvoleném stupni.


Konvice je vybavena stupni ochrany v podobě automatického vypnutí při varu, automatickým vypnutím špatně usazené konvice na základně a automatickým vypnutím v případě přehřátí. Líbí se nám protiskluzové nožičky a ukazatel. Navíc je vybavená bezpečností aretací víka a automaticky se vypne, jakmile je víko během provozu otevřeno. Konvice se snadno nasazuje na varnou podložku ve všech směrech, a to díky středovému kontaktu. Rádi byste, aby udržovala požadovanou teplotu?


Díky funkci keep warm se vaše přání stane skutečností. Samozřejmostí jsou bezpečností prvky, mj. Má dvojnásobný bezpečnostní systém, takže se nemusíte bát případu přehřátí ani spuštění bez dostatku vody.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Sledujte objem konvice. Keramické, konvice většinou dosahují kompaktních rozměrů kolem litru.


Pokud ale doma pořádáte pravidelné čajové dýchánky pro celou rodinu, doporučujeme se poohlédnout po velikosti alespoň l, ať už v nabídce keramických konvic nebo mezi jinými, většími typy rychlovarných konvic. Po dosažení bodu varu se konvice automaticky vypne, částečky vodního kamene se zachytí do vyímatelného a omyvatelného filtru ve výlevce. Protože rychlovarná konev je stálou součástí naší kuchyně a design hraje při volbě zákazníků značnou roli, přicházejí výrobci s bohatou nabídkou. Některé značky se zaměřily speciálně na různé varianty barevného provedení,“ říká Monika Řezníčková, produktová manažerka Mall. Shrnutí – rychlovarná konvice , nebo konvice na indukci?


Pokud si koupíte nějakou kvalitnější, není pravděpodobné, že by vypověděla službu. Když dáte přednost kovu před plastem, může i celkem dobře vypadat. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála.


Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku. Rychlovarné konvice na 4home.


Prodejna je však o svátky uzavřena (pátek a pondělí). Je bezdrátová, na základně se otáčí o 360°. Má nastavitelnou teplotu vody, ochranu proti přehřátí a auomatické vypnutí při dovaření vody. Funkce Keep Warm udrží vodu teplou minut. Důležitým parametrem, v němž se jednotlivé konvice liší, je pak i jejich objem.


Na trhu najdete rychlovarné konvice na l – l vody. Některé rychlovarné konvice vám nabídnou i možnost regulace teploty, budete tak s nimi moci optimálním způsobem připravovat různé druhy nápojů. K tomu přičtěte protiskluzové nožičky. Tím garantuje ten nejvyšší stupeň ochrany vašeho domova a všech. Obecně platí, že čím vyšší je příkon, tím rychlejší je i ohřev, ale i náklady na elektřinu.


Vnitřek je osvětlené modrým LED světlem, což umožňuje sledovat průběh varu. Bezkabelová varná konvice má konektor otočný o 3° a na dotyk příjemnou rukojeť. Pokud se z konvice odloupne část usazeného vodního kamene, zabrání jeho vylití do nápoje. Ohledně bezpečnosti je užitečná pojistka víka, která zabrání otevření víka tlakem vody při naklonění či převrhnutí konvice.


Nejčastěji se používá pro přípravu teplých nápojů (čaj, káva), instantních polévek nebo jiných pokrmů, vyžadujících vroucí vodu. Během ohřevu musí být konvice na podstavci, s nímž je bezpečným způsobem elektricky propojena, ale jinak je možné ji snadno sejmout. To umožňuje s konvicí libovolně manipulovat, aniž by byl uživatel. Zjednodušte si svou rutinu v kuchyni s touto intuitivní rychlovarnou konvicí, která má nejen moderní design, ale je i velmi praktická. Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty.


Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky