čtvrtek 16. ledna 2020

Samolepící háčky do koupelny

Aby se ručníky ani další drobnosti neválely po zemi, vyberte si z naší nabídky praktických háčků a věšáků do koupelny ten pravý pro vás. Vybírejte z 1produktů v kategorii držáky a háčky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Háčky a věšáky využijete ve vaší koupelně k pověšení ručníků, osušek a županů.

Háčky nemusí být umístěny pouze vedle umyvadla - své praktické využití najdou háčky také vedle sprchového koutu a dveří. Samolepící háčky , ks - opatřeny oboustrannou 3M lepící páskou, která zaručuje mimořádnou životnost spoje, spolehlivě nahrazuje vruty či jiné prostředky pro trvalé upevnění - před nalepením se ujis. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Nejširší nabídka koupelnových doplňků za skvělé ceny!


Desítky značek, tisíce produktů. Nejprodávanější z nich držíme skladem. Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny.


Samolepící koupelnové doplňky jsou ideálním řešením, pokud nechcete vrtat do obkladů.

Dekorativní samolepící fólie a tapety nalepíte rychle a snadno. Tam si pořiďte raději omyvatelnou! Oblíbené jsou v koupelně i za kuchyňskou linkou. Potřebujete samolepící tapetu na zeď nebo na sklo?


Vyberte si z mnoha druhů na FAVI. Podle barvy, stylu i ceny. Jsou velmi praktické, neboť k jejich připevnění nepotřebujeme žádné nástroje ani lepidla.


Jsou vhodné do velmi malých koupelen, kde nemáme dostatek prostoru. Nejčastěji jsou vyrobeny z nerezavějící oceli nebo hliníku. Jsou jednoduché nebo spojené na liště ve věšák.


Háčky do koupelny jsou rozděleny do několika variant. Je možné je využít jako věšák na ručníky nebo mimo koupelnu jako třeba věšák na klíče. Kit obsahuje voděodolné lepidlo a je perfektní volbou pro upevňování předmětů ve vlhkém prostředí, kterým je právě vaše koupelna. Sanitární vybavení vysoké kvality za skvělé ceny.


Pořiďte si české výrobky značky Ravak online! Hledáte sprchové nebo vanové zástěny, příslušenství pro sprchové kouty, akrylátové vany obdélníkové, rohové, asymetrické, oválné, do prostoru, sifony, zrcadla, poličky, koupelnový nábytek, drátěný program, klozety, baterie vodovodní, dřezové a mnohé další?

Vacuum system obsahuje více komponentů – poličky, věšáky na ručníky, háčky , držáky (kelímku, toaletního papíru, fénu, holicího strojku, sprchy, časopisů apod.), mýdlenky, madla a další doplňky vhodné nejen do koupelny a na WC, ale i do kuchyně, prádelny, technické místnosti apod. Odpadkový koš se hodí nejen do koupelny , ale i do jakékoliv jiné místnosti domácnosti. Háčky bez vrtání s pevným držením a pro různé příležitosti. To je široká nabídka háčků značky tesa. K dispozici máte více než rozmanitých barev, ze kterých snadno vyberete ten správný odstín do koupelny.


Jestliže vám nevyhovuje některý z přednastavených rozměrů, rádi vám nálepku na zeď vyrobíme přesně na míru. Objevte úžasné dekorace do koupelny v podobě samolepek na zeď. Stovky vyjímečných dekorací, které naleznete pouze u nás. Bílé hodiny do koupelny bez nutnosti vrtání Wenko Wall Clock.


Pro všechny, kteří si s vrtačkou zrovna netykají je tu Wenko. Tato značka představuje praktické držáky a háčky , které snadno drží bez lepidla a vrtání. Speciální a super silná přísavka totiž vše sama udrží.


Háček samolepící matný nerez MENOTO je elegantním doplňkem do Vaší koupelny. Deep Fresh čistící ubrousky do koupelny ks. Posunou Vaše bydlení o kategorii víše. Spojených státech vybrány návrháři interiérů za nejvíce inovativní a ekologicky šetrný výrobek roku.


D stěnové panely jsou navrženy tak, aby spolu tvořily vzor. V nabídce najdete i samolepící 3D mozaiku nebo obkladové panely za kuchyňskou linku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky