pátek 10. ledna 2020

Retro sporák gorenje

Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby. U retro sporáků design Classico. Chic, Vintage and Funky. Sporák patří mezi kuchyňské spotřebiče s nejdelším životním cyklem. Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou.


Náš článek Jak vybrat sporák vám určitě pomůže.

GORENJE EC52CLB - černá, retro , sklokeramická deska, multifunkční trouba. Nabízí výjimečnou kvalitu a dokonalé designové zpracování. Velká využitelná pečící plocha se. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Kdy byl život jednodušší, počasí vlídnější a čas plynul pomaleji. Retro spotrebiče na sklade. ELECTROLUX, GORENJE , AMICA a ďalších.

Doručujeme aj počas víkendu. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Sporák patrí medzi kuchynské spotrebiče s najdlhším životným cyklom. Výber toho optimálneho vás bude tešiť veľa rokov, rozhodujte preto starostlivo – niekedy nejde len o rozdiely medzi plynovými horákmi a indukčnou doskou. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let. Free Shipping Available.


Elektrický sporák Gorenje. Ať už si vyberete elektrický sporák Gorenje z řady Classico nebo Optimal, výsledkem bude vždy skvělý kulinářský výsledek. Získá si vás elektrický sporák Gorenje retro provedením, nebo dáváte přednost modernímu vzhledu? Je to na vás, na výběr máte oboje. V nabídce nechybí ani indukční.


Klenutý tvar inspirovaný tradičními českými kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduchu plynule cirkulovat prostorem trouby, čímž dosáhnete křupavé kůrky se šťavnatým středem při pečení i grilování. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Okrúhly tvar rúry Gorenje K634WF je inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, ktoré umožňujú horúcemu vzduchu prúdiť a jedlo sa tak pečie zo všetkých strán. Plynová varná doska s príklopom kombinovaná s multifunkčnou elektrickou rúrou s objemom litrov splnia vaše očakávania. Kombinovaný voľne stojaci sporák Gorenje K52CLI v štýlovom prevedení vo farbe slonovinovej kosti so zlatými doplnkami určite splní očakávania mnohých gazdieniek.


Ovládanie je prostredníctvom ergonomických gombíkov s retro vzhľadom doplnených elektronicky programovateľnými hodinami s analógovým displejom. Indukčná varná platňa má varné zóny s varnou automatikou BoilControl, zóny majú rôzny priemer a výkon a sú vybavené indikátorom. Vybrali sme pre Vás tie najlepšie spotrebiče klasického štýlu, ktoré vytvoria vo Vašej kuchyni kúzlo a teplo domova, v rustikálnom štýle.


A wide range of Gorenje cookers for excellent culinary delights: electric, gas or combined.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky