čtvrtek 30. ledna 2020

Rychlovarná konvice keramická

Díky tomu voda vydrží horká ještě hodně dlouho poté, co se dovaří. Pozrite sa na to, prečo je keramická kanvica super voľbou. Ak ste nenarazili na absolútny babičkovský retro model, bude vám tento druh rýchlovarnej kanvice pripomínať klasický keramický čajník. Presne taký ten s vrchnákom v hornej. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.


Jistě oceníte bezpečnostní prvky jako je pojistka proti přehřátí, automatické vypnutí při varu nebo víčko s pojistkou proti vypadnutí. Hodnocení produktu:. Rychlovarné konvice na 4home. Má displej, který ukazuje aktuální teplotu v konvici, tu můžete snadno regulovat. Nechybí ani filtr, základna se.


Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Pokud si chcete doplnit kuchyni hezkým doplňkem, pak je keramická rychlovarná konvice dobrou volbou. Podívejte se na to, proč je keramická konvice super volbou. Pokud jste nenarazili na absolutní babičkovský retro model, bude vám tento druh rychlovarné konvice připomínat klasický keramický čajník.


Keramické konvice mají neotřelý design. Přesně ten s víkem v horní části. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.


Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Ačkoliv se jedná o moderní elektro spotřebič, má samotná keramika a konvičky z ní už více než jedenáct tisíc let dlouhou tradici. Dopřejte si něco lepšího a originálnějšího, pořiďte si do své kuchyně keramickou rychlovarnou konvici, která dodá celému prostoru zajímavý ráz. Kromě hezké tvářičky ale umí připravit rychle horkou vodu a to bez dlouhého otálení. Na svůj čaj, kávu nebo celkově horkou vodu nebudete muset čekat, ohřátou ji budete mít hned.


Vlastnosti: kvalitní keramický materiál uvnitř nádoby vodoznak 2násobný bezpečnostní systém automatické vypínání středový konektor přívodní šňůra je ve spodní části konvice chráněna proti vlhku kontrolka. Nejčastěji se používá pro přípravu teplých nápojů (čaj, káva), instantních polévek nebo jiných pokrmů, vyžadujících vroucí vodu. Výhodou je, že ji můžete využívat také jako klasickou konvičku a. Konvice je vhodná do menších domácnosti, na kolej, do studentských bytů.


Vlastnosti a specifikace: objel spínací jednotka STRIX jednostranný vodoznak sítko ochrana proti př. Stabilní retro keramická konvice jako z dob našich babiček. Akumulátorová konvice keramická , nostalgický tvar s hravým designem, odnímatelné víko. Nápojové automaty oceníte zejména do kanceláří nebo jídelen, kde se setkává vět. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Srovnejte si nabídky online shopů, přečtěte si detailní informace o zboží, najděte nejlepší cenu a ušetřete! Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Klarstein Aquavita Chalet je šarmantní rychlovarná konvice na přípravu teplých nápojů, čaje, kávy apod.


Konvice s podstavcem jsou dnes nejrozšířenější, velmi oblíbený je kruhový podstavec s možností otáčení konvice o 3stupňů a také různé moderní ,vychytávky‘: třeba sítko na čaj, zvuková signalizace, LED displej či termostat, který vám řekne, kdy je voda tak akorát horká na čaj a kdy na kávu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky