pátek 17. srpna 2018

Pytlík na pečivo

Dvouvrstvým obalem částečně prochází vzduch, takže se pečivo „nepotí a neplesniví“, ale vlhkost prochází přes vnitřní textilii jen velmi pozvolna. V igelitu pečivo plesniví, na vzduchu tvrdne. Určitě mu to však bude slušet v látkovém sáčku, který výborně dýchá a vysychání zpomalí. Vynikající pro hygienické uložení chleba, bílého i tmavého pečiva atd.


Vyrobeno ze 1 bavlny.

Skladem zlevní dopravu o Kč-1. Rozhuda s cibulí a pažitkou. Rychlá polévka z vaječné jíšky. Nejrychlejší bábovka co znám. Smažené obalované kotlety.


Nejprve jsem se snažila najít nějaký osvědčený návod na různých webových stránkách, ale pátrání skončilo neúspěchem. Proto jsem využila metodu pokus-omyl a vytvořila si vlastní postup.

Přírodní ochrana před plesnivěním a rychlým okoráním pečiva. Plátěný obal na pečivo. Velmi odolný a pevný materiál. Skvělá odolnost plísním a bakteriím. Ekologicky šetrný produkt.


Praktický pytlík na chleba a pečivo ,nejvhodnějš pro uložení, kde pečivo dýchá a neplesnivý. Na fotu je vlastní pečivo. Ať už do nich vkutálíte jablíčka v obchodě, spodní prádlo na cesty nebo každodenní nezbytnosti do kabelky, poslouží dlouho a bez šrámu na životním prostředí. K obdarovávání je pak úžasný dárkový pytlík , který obdarovaný může dál použít ve svém každodenním životě. V létě na terase, ve stanu nebo u moře stačí většinou pytlík jen zavřít, záleží na vlhkosti vzduchu.


Na pečivo bez kůrky (rohlíky, housky) funguje textilie méně aktivně, protože její funkce je postavená na zadržování vlhkosti a pečivo bez kůrky (zejména z bílé mouky) je sušší. Jak to udělat, aby nám kynuté pečivo neztvrdlo? Co to je, pytlík Wrap Up?


Jak vypadá a jak funguje, co od něj čekat? Jaké pečivo v tomto pytlíku uchovávat a které určitě ne?

Pytlíky Wrap Up na pečivo. Jak o sáček Wrap Up pečovat? Na jeho předním díle je kvalitní strojová výšivka s motivem pečiva. Perte při teplotě do °C. O svém výrobku mluvíte hezky česky jako o pytlíku na pečivo , pro firmu jste ale zvolily obchodní jméno Wrap Up.


Taky je naší ambicí prodávat do zahraničí, právě například testujeme, jak si náš obal poradí třeba s. Malý pytlík z fáčoviny je jako pírko a váží pouhé g. Velký pytlík v kombinaci síťovina a plátno váží něco kolem g, ale pokud jej budete používat na pečivo , je to jedno. Pročítala jsem diskuze, hledala odpověď na to, jak uchovávat pečivo , aby zůstalo co nejdéle čerstvé, nechytalo plíseň a nestalo se tzv. Manžel asi začal zjišťovat také, protože jsem před několika lety na Vánoce dostala mimojiné lněný pytlík na chleba. Nabízím vám tu pytlík na pečivo , který mi vyhovuje velikostí tak, že nespotřebovaného pečiva se po pár dnech musím zbavit (suším pro hosp. zvířata) aby bylo místo na čerstvé. Včera jsem po dlouhé době dostala chuť na domácí chleba.


A tak jsem „oprášila“ osvědčený. Omezte používání jednorázových sáčků a přejděte na ekologickou variatnu. Prodyšný ekologický pytlík z bio bavlny na pečivo. Pečivo v něm dýchá a nezapařuje se. Bio bavlna použitá pro výrobu je nebarvená a nebělená.


Rozměry: pytlík má široké dno, po naplnění dobře stojí. Materiál: len přírodní mírně béžové barvy, šňůrka z bavlny. Kč Babiččina zahrádka 100g. Kč Citrónová kůra mletá 30g. Síťový pytlík je opakovatelně použivatelný a jestli ho využijete na pečivo , zeleninu, nebo ovoce je čistě na Vás!


Síťovina je vhodná také pro prodavačky, aby byl obsah lépe překontrolovatelný. Navíc je polyester lehčí než bavlna, takže se nemusíte. Také podle našich odborníků je lepší pečivo uchovávat v prodyšném textilním sáčku, potvrzuje Michael Šperl ze společnosti Kaufland.


Sáčky se šijí z běžných materiálů, jako jsou bavlna, len, příměsi, mohou se tedy prát běžným způsobem na nižší teploty, třeba na stupňů,“ dodává odborník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky