pátek 10. srpna 2018

Topinkovač na chleba

Elegantní design a černé provedení vás jistě naláká, stejně jako vůně čerstvě připravených křupavých toustů. R Distinta v sobě spojuje eleganci a sofistikovaný design. Matný kovový design, chromované detaily a neonově podsvícené kontrolky mu dodávají moderní vzhled.


Stupeň opečení chleba si můžete nastavit přesně podle sebe. Toustovač s dvěma sloty na chleba Cilio Retro z nerezové oceli v lakovaný do krémové barvy.

Lze přepnout do funkce Bagel, pro opékání pouze jedné strany toastu. Ohřev je rovnoměrný, po vložení plátků chleba dojde k jeho automatickému vycentrování a následně k rovnoměrnému opékání. Na výběr máte hned stupňů opečení.


Elektronická regulace stupně opékání, tepelně izolované tělo přístroje, osvětlená tlačítka pro funkce. Automatické vycentrování chleba , kontrolka zapnutí a ohřevu. Vyjímatelná miska na drobky , držák na spodní straně umožňující navíjení přívodního kabelu.


I přesto byste jeho nákup měli podrobit jistému srovnání a pročtení alespoň základních parametrů.

Užitečný je také tácek na drobky , který stačí jen vysunout a drobky odstranit – velice ulehčuje a urychluje čištění. Program na pečení chleba může sice zabrat několik hodin, na druhou stranu pro vás nepředstavuje v podstatě žádnou práci a energetická spotřeba je minimální. Příprava chleba bez pekárny by nebyla o nic kratší, za to o dost namáhavější. Děr v chlebu se při použití pekárny nevyvarujete zkrátka nikdy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pak jste vhodným kandidátem na pořízení topinkovače.


Za pouhých pár vteřin vám připraví křupavý zákla který si po té dochutíte podle sebe. S funkcí automatického centrování toastu snadno dosáhnete rovnoměrného propečení plátků. Zásobník na drobky Vyjímatelný zásobník na drobky usnadní údržbu spotřebiče. Nepřestane hřát, jen na malou chvilku krajíce chleba povysune a opět schová.


Tlačítko na dřívější zastavení opékání. Funkce pro opékaní z jedné strany. N astavení stupně intenzity opečení. Nástavec na rozpékání staršího pečiva.

Určitě využijete i nástavec pro ohřívání pečiva. Přihrádka na drobky usnadňuje údržbu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jedná se o malý spotřebič, který budete používat velmi často.


Nezabere vám v kuchyni moc místa. Kromě chleba můžete na topinkovači rozpékat i další potraviny. Opékací štěrbina je dlouhá cm.


Elektrický topinkovač , sklokeramický gril nebo pánev s nepřilnavým dnem rozhodně dobře poslouží,“ doporučuje lékařka Václava Kunová. Využít můžeme i čistý suchý plech nahřátý v troubě. I na něm chleba opečeme po obou stranách dozlatova. S XL pečicí mřížkou 2x 2mm nebudete na sn. Jak udělat nejkřupavější topinky?


Dnešní topinkovače hrají všemi barvami. Můžete mít červený, růžový. Některé mají moderní tvar, jiné jsou retro. Topinkovače vyrábí i další firmy. Nejrychleji si vyberete na FAVI.


Přístroj umožňuje nastavit stupeň opékání. Díky pozici extra zdvih nabízí velmi jednoduché vyjímání malých krajíčků chleba. Chrumkavé hrianky Kompaktný hriankovač BOSCH TAT3A0s plášťom z umelej hmoty zaistí rovnomerné prepečenie vďaka automatickému centrovaniu chleba , pričom maximálny príkon hriankovača dosahuje 9W.


Nechýba tlačidlo Stop, vďaka ktorému je možné činnosť hriankovača okamžite zastaviť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky