úterý 21. srpna 2018

Šroubovací víčka na sklenice

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Recenze na zavařovací víčka. Zavařovací víčka podle zkušeností ostatních.


Sklenici můžete použít vícekrát a mýt v myčce. Nastavitelný - vhodný pro otevírání sklenic všech velikostí. Nastavte ho podle víka sklenice , stiskněte rukojeť k vytlačení vzduchu a sklenice se snadno otevře.

Také na zavařování brusinek a mini marmelád. Uschovejte léto a dobroty do sklenic na zimu. Balení obsahuje sklenic na opakované použití bez víčka. Víčko na sklenici - Trubec Vilík. Vilík na sklenice čela 7ml, Facette 7ml, Fass 7ml, Facette 5ml a Facette 4ml.


Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč.


Standardně jsou dodávky zajišťovány.

Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky. Prodám pivní sklenice a plechovky pro sběratele. Plechovky jsou půllitrové Litovel, Svijany vánoční máz a German Red. Cena za sklenici je 6- Kč. Víčka na sklenice TO8 Včelí školka s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Ke každé sklenici s medem patří nejlépe nové víčko. Následující víčka na med můžete objednávat jak samostatně, tak po celých krabicích. Společně s etiketou tvoří kompaktní vzhle který je pro prodej medu též velmi důležitý. Používají se ale i sklenice na šroubovací twist víčka s obsahem 3a 7ml.


Jednoznačnou výhodou zavařovacích sklenic je průhlednost a tak zaručená snadná kontrola jejich obsahu v době skladování. Prodám velké, šroubovací , 1x použité, zavařovací sklenice typu TWIST. Zdarma přidám šroubovací víčka. Vše je čisté, nepoškozené, bez etiket a polepů. K odběru jsou kdykoliv v Lounech.


Možno zakoupit také v originálním balení, které obsahuje 8ks sklenic. Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás naprosto nepostradatelné.

Potraviny můžete ve skleničkách nejen zavařovat, ale i servírovat přímo na stůl. Pro tyto zavařovací sklenice jsou určena šroubovací víčka Twist 63. Už jsem to tu psal- použité šroubovací sklenice , a hlavně použitá šroubovací víčka je chyba. Lepší je použít klasické omnia s víčky na zatlačení a hlavně použít nová víčka.


Poťukáním víčka se po zavaření pozná,jestli sklenice chytla. Dutý hluboký zvuk znamená že nechytla,vysoký tón znamená,že chytla. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu.


Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Dodáváme v balení po kusech. Jako každý rok v tuto dobu, Jarek opět přijímá objednávky.


Když budete telefonovat, pak raději k večeru. Originálními barevná víčka na sklenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky