úterý 10. ledna 2017

Presovač rok

Rádi si ji sami připravujete? Pak náš ruční presovač ROK je tím pravým pro vás. Udělejte si z přípravy kávy malý rituál. Najděte si chvíli, zastavte se v dnešní přetechnizované době a vychutnejte si šálek skvělé kávy, pressa, cappuccina nebo latte vyrobeném. Jednoduchý způsob jak si udělat domácí espresso jednoduše a rychle.


Presovač udělá radost svou cenu i zpracováním.

ROK Espresso Maker je manuálny presovač , ktorý bol vyvinutý skupinou londýnskych dizajnérov a inžin. Výborná chuť kávy záleží aj od kvality zomletia. ROK grinder je manuálny mlynček na kávu,.


Od tejto doby prešiel kompletnou renováciou. Nádherný jedinečný design a kvalitné použité materiály, recyklovaný hliníkový obal a ročná záruka poskytovaná výrobcom – to je ROK. Bez nadpisu - napsal(a) Tomáš Dobrý den,kávovar mám zhruba rok ,vozím ho všude sebou i pod stanem jsem ho měl ,spokojenost ,ale jak už bylo zmíněno ,plastové dílce nevydrží ani délku záruky. Mikrotrhliny v plastu jsou problém,voda obtéká kolem.


Je potřeba s tím počítat. Připravit dobrou kávu může být pořádný oříšek.

Kávu namlít, upěchovat, správně připravit. Pokud tyto postupy ovládáte, nebo chcete s přípravou experimentovat, jistě oceníte kvalitní pákový kávovar, který vám poskytne nejlepší podmínky pro rituál plný vůně a chuti. K protlačení vody přes namletou kávu slouží síla vašich rukou a většina důležitých součástí je vyrobena z vysoce pevné slitiny hliníku. Máte tak nejen perfektní kontrolu nad procesem vzniku espressa, ale také jistotu, že vám kávovar vydrží opravdu dlouho.


Kávovary, presovače, mlýnky na kávu a mnohé další skladem. Dostanete skvělé preso vyrobené z jednodruhové Brazilské odrůdy Bourbon presovačem ROK. Vzorek g kávy si můžete také odnést zdarma, pokud Vám bude chutnat.


Ruční presovač Rok Espresso dokáže bez komplikací vykouzlit dokonalé presso, protože na to jde jinak. První místo však nemusí nutně znamenat, že se jedná o nejlepší kávovar. Tento typ kávovarů je vlastně menší variantou přístrojů, které najdete v kavárnách. Pákové kávovary představují největší množství práce a jsou proto ideální volbou pro milovníky kávy, kteří si zároveň užívají i rituál její přípravy. Ruční kávovary Handpresso - revoluční novinka v oblasti přípravy kávy na cestách.


S Handpresso kávovary si espresso připravíte opravdu kdekoliv a kdykoliv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pákový kávovar je ideální pro domácnost nebo do kavárny. Kávovary s pamětí – pamatují si nastavené množství kávy, mléka a mléčné pěny a připraví ji stiskem jediného tlačítka. Funkce pro snadnou údržbu.

V současném uspěchaném světě si každý někdy dopřeje chvilku oddychu. A to i během přípravy lahodné kávy, která nás povzbudí a zpříjemní nám den. Kávovary na latte a cappuccino umožňují přípravu kávy s našlehaným mlékem. Kávovar na latte a cappuccino udělá kávu včetně jemné mléčné pěny.


Jejich součástí je šlehač na mléko a mnohdy i nádoba – dohromady tvoří tzv. ECM Mechanika V Slim ECM Mechanika V Slim. Velmi úzký, ručně ovládaný dvouokruhový espreso stroj pro vaše nejvyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky