úterý 24. ledna 2017

Tescoma teo 25l

Konvice TEO s vyluhovacími sítky má k čaji skutečně vřelý vztah a poslouží jako jedinečný doplněk pro přípravu jakéhokoli sypaného i čerstvého čaje. Hlubok Hlubok Konvice TEO 1. Excellent for boiling water for tea, coffee, etc. Made of heat-resistant borosilicate glass, suitable for gas, electric and. See all the product information.


Tescoma teo 25l

Rated by 1users, average rating of 4. Vynikající pro přípravu a podávání všech druhů čaje a čajových nápojů. Opatřeno hlubokým sítkem pro vyluhování čerstvé máty, meduňky, zázvoru, sušených šípků, ovoce apod. Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu. Handle, cap and infuser of resistant plastic.


DPH (2Kč bez DPH) Konvice s varného skla Teo Tone 25l s vyluhovacími sítky ve čtyřech barvách. Ta je vynikající pro přípravu a podávání všech druhů čaje a čajových nápojů. Konvice je opatřena hlubokým sítkem pro vyluhování čerstvých lístků máty, meduňky, sušeného ovoce, zázvoru a dalších pochoutek. TESCOMA čajnik Teo Tone (1. 25l ), rdeč je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku Trgovine.


Tescoma teo 25l

Pricemanii a ušetrite až do ! Tescoma Teo Tone kanvica 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Myjte běžnými čisticími prostředky, nemyjte v myčce. We use cookies to give you the best experience on our website.


If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and the navigation experience may be compromised. Tökéletes mindenféle tea előkészítésére és felszolgálására. A teáskanna egy mély szűrővel lett ellátva, amelybea friss mentalevél, citromfű, szárított gyümölcs, gyömbér és más finomságok kerülhetnek.


Refrigerator pitcher TEO 1. Mesh tea infuser with cap TEO. New items in our range of products. Kiválóan alkalmas minden teatípus és teaital felszolgálására. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Iepērcies interneta veikalā 220. Visas tiesības rezervētas. Použití: ostatní nápoje Materiál: sklo Objel – l Provedení výrobku: oranžová barva Žářuvzdorné borosilikátové sklo. Extra jemné sítko pro všechny druhy sypaných čajů. Kanvica na čaj TEO TONE s vylúhovacími sitkami sú farebnými „sestrami“ veľmi dobre predávaných kanvíc TEO s objemami a litra.


Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. Vyrobený zo žiaruvzdorného borosilikátového skla, viečko z kvalitného plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky