pondělí 9. ledna 2017

Nastenny drzak na noviny

Nástenný stojan na noviny Antic Line News. Antic Line, to sú dekorácie, ktoré sa perfektne hodia na chalupu alebo do rustikálne ladených domovov. Ich prirodzená patina pripomína kúsky poznačené históriou a plné príbehov z minulých dôb. Teraz ste na rade vy, aby ste im vdýchli kus zo svojho vlastného života. Design produktů značky Tomasucci je víceúčelový.


Nejenom, že zastává roli moderního doplňku, který skvěle doplní místnost dle potřeby, ale kromě estetického doteku v ní zanechá i svou praktickou stránku. A co je lepšího, než když se zkloubí hezký vzhled a užitečnost. Stojany na noviny Do obchodu Bonami. Dizajn produktov značky Tomasucci je viacúčelový. Nielen, že zastáva úlohu moderného doplnku, ktorý skvele doplní miestnosť podľa potreby, ale okrem estetického dotyku v nej zanechá aj svoju praktickú stránku.


Nie je nič lepšie, ako keď sa skombinuje pekný vzhľad s. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Hledáte pořadač či stojan na časopisy a noviny ? Vybírejte tyto praktické držáky na FAVI.


V nabídce najdete téměř 3stojánků na noviny nejrůznějších barev a stylů. Můžete mít styl minimalistický i hravý. Třeba podle materiálu, barvy a ceny.


Vhodné na noviny , časopisy a materiály delších formátů. Hloubka kapsy dole mm, horní mm. Držák je určen k připevnění na stěnu. Sleva u odběru od ks, sleva u odběru od ks.


Purpurový nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny. Růžový kovový držák na časopisy a noviny. Všude tam, kde je kladen důraz na design. Konec jen tak pohozeným novinám a časopisům v čekárně. Hadici lze snadno a rychle vzít z držáku.


Obsahuje také praktické úchyty na zavěšení postřikovačů, sprch nebo zavlažovačů. Je po ruce vždy, když ho potřebujete. Tento malý pomocník vám zpříjemní zavlažování. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.


Bezpečné doručení až domů a platba až dní po vy. Drzak na kolo nastenny. Nástěnný držák na časopisy WIRES je vyroben z chromované oceli. Pravidelný tvar - design zítřka pro dnešní noviny. Pozvedněte své bydlení na novou úroveň s kousky od Garden Trading.


A-Z Reklama CZ Nástěnný kovový držák na časopisy a noviny SCOOP Růžový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky