úterý 10. ledna 2017

Šlehačkovač isi

Si s obsahem plynu g. Už výše jsme si položili otázku ohledně vnitřní úpravy bombiček. Vybírejte si Šlehačkové láhve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. ISI Šlehačkové bombičky ks. Použitím originálních jednorázových bombiček iSi ve šlehačích lze docílit až 5tinásobný nášleh smetany. Možno použít i pro výrobu dezertů, espum, omáček a polévek.


Získáte tak daleko větší objem než r. Dnešní moderní technologie dokáží, že láhev na šlehačku už nepoužijete jen na přípravu čerstvé domácí šlehačky, ale i pro celou řadu aplikací včetně teplých příprav a téměř sci-fi oblasti, kterou je bezesporu molekulární kuchyně. Domácí láhev na šlehačku je určena pro snadnou přípravu vynikající šlehačky a jednoduchých smetanových dezertů. Obsluha a používání šlehačkové láhve je jednoduchá a bezpečná. Nabízíme špičkovou gastronomii. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Cukrářská špachtle ve tvaru lístku Flychoc CHod inovativní italské firmy Pavoni, vznikla ve spolupráci s mistry v cukrářském oboru – Stefano Laghi a Filippo Re. Je určena pro tvoření profesionálních čokoládových dekorací: velmi jemných lístků, mašlí, proužků. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


OR KS Hradec Králové, vl. Vítejte v internetovém obchodě firmy SIFOS s. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Specializovaný prodejce šlehačkových a sifonových lahví iSi a Kayser, tyčových mixérů Bamix, výrobníků zmrzliny Musso pro domácnosti, restaurace i gastroprovozy. Poradenství, záruční i pozáruční servis. Kompletní sortiment skladem včetně příslušenství a náhradních dílů. Objednávky expedujeme ihned. Nakupte kvalitní šlehačkové lahve Kayser s dopravou zdarma.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky