středa 18. ledna 2017

Dětské nádobíčko

Růže ve světle růžové a zelené barvě obsahuje čajové hrníčky s víkem, konvici, cukřenku, dózu na čaj, lžíce, čajové sáčky, kostky cukru, talíř a sušenky. Pojďte povečeřet ke stolu s naším dětským nádobím. Máme všechno od příborů a prostírání až po hrníčky, misky a bryndáčky.


Všechno naše plastové nádobí se dětem dobře drží a dobře se jim z něj jí. Spotřebiče a nádobí do dětské kuchyňky Už víte, jakým spotřebičem nebo sadou nádobí své dítko překvapíte?

Propracované plastové sady nádobí a spotřebičů najdete u Teddies nebo Ecoiffier. Dětské nádobí na 4home. S touto sadou nádobí si Vaše děti užijí spoustu hodin. Souprava obsahuje - čtyři talířky, čtyři pohárky, čtyři lžíce, vidličky a nože.


Rozměr košíku cca 22x15xcm. Barva dle dodávek výrobce. Nezapomněli jsme ani na kuchyňské nádobíčko na grilování!


Aby bylo stolování co nejbezpečnější, zakupte speciální příbor, kterým se mohou sami bezpečně najíst.

Vytvořte prostředí, kde si společně s dětmi budete moci rozvíjet dovednosti, objevovat svět a společně se učit. K tomu vám poslouží dětský nábytek, hračky, matrace, dětský textil, plyšáci a spousty dalších výrobků IKEA. Udělejte si doma místo na hraní!


Nádobíčko do dětské kuchyňky na Dudlu. V nabídce najdete jednotlivé nádobíčko , celé jídelní sady i čajový servis pro dokonalý piknik na zahradě. Každá korunka se počítá. Plastové nádobí je vyrobeno z kvalitních, nezávadných materiálů, které splňují veškeré evropské standardy pro bezpečnost. Originální dětské nádobíčko.


Kvalitní český porcelán pro děti je z hlediska zdravotní nezávadnosti v souladu s nařízeními Evropského. Zároveň jsme z důvodů ochrany zdraví vás i dopravců zrušili možnost platby dobírkou a je možné platit pouze online kartou nebo bankovním převodem. Porcelán pro děti s motivy Malý princ, Pejsek a kočička, Dášeňka. Plastové sady dětského nádobíčka či náčiní, kovové sady či sety dřevěného kuchyňského náčiní (věrné kopie kuchyňských válů, válečků, vařeček a jiných doplňků). Jsou vhodné ke hraní v pokojíku, na písku, ale i jako doplněk pro dětské kuchyňky.


Vážení zákazníci, nastavili jsme přísná hygienická opatření, aby se všechny hračky od nás dostali až k Vám bez jakýchkoliv černých pasažérů. Aby kuchyňka a hra na vaření byla opravdu reálná, jsou zde i dětské potraviny na hraní. Potraviny do dětské kuchyňky jsou vyrobeny hlavně ze dřeva a vypadají jako opravdové.


V sortimentu je dřevěné ovoce, dřevěná zelenina, maso nebo dřevěné sladkosti.

Aby si vaše děti mohli hrát na různá povolání budou k tomu potřebovat následující hračky. Produkty v této sadě jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Tato sada zaručeně potěší každou malou kuchařku. Vhodné pro děti od let. Hodnocení produktu: (Průměrný) recenzí.


Vlož hrnek na až hodin do mrazáku, poté nalij do hrnečku svůj oblíbený nápoj a počkej několik minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky